Marat Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) Neasteptat de multi motociclisti prezenti la intalnirea de la benzinarie , surpriza placuta pentru cineva care credea ca merge singur initial. Desigur motoare diferite , stiluri de condus diferite si chiar trasee diferite(de la un punct incolo), dar sunt sigur ca fiecare a facut ceva placut intr-o duminica plina de soare si vant.Traseul meu si al unora dintre participanti a fost Buc - Calarasi - Ostrov - Cernavoda - Fetesti - Calarasi - Oltenita - Bucuresti. Total 430 km si 10 ore de soare , curbe , vant , uruit de motoare (relaxant pentru impatimiti) , broaste testoase traversand soseaua (un nou pericol mortal pe care cei care tin cu tot dinadinsul sa sperie oameni , vezi descrierea starii drumurilor de sapt trecuta ) si petreceri electorale prin sate de chirpici Nu am prea multe poze din lipsa de aparat de data asta dar poate ceilalti ma ajuta , inclusiv cu variantele pe care le-au facut dupa Ostrov. Toate bune! Scuze daca nu se vad nici astea ... Editat Aprilie 14, 2008 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Uite cate ceva de la trecerea cu bacul spre Ostrov. Dupa care trec direct la partea de camp, pentru care ne-am despartit de grup subsemnatul (Alex)+pasager/fotograf de serviciu Lidia, Alex si Ioana cu Africa Twin si Alex cu F650. Frumos, dar scurt, pentru ca ne gandeam ca ii ajungem din urma pe ceilalati. As mai pune poze daca ar merge. Tot e ceva ca a mers si atat. De la Cernavoda noi am luat-o spre Harsova, cu escala la Capidava. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) salutare , intradevar a fost o duminica frumoasa. marat , din pacate nu se vad pozele ... o sa incerc sa pun si eu cateva . sper sa reusesc. nu se vad nici astea... Editat Aprilie 14, 2008 de catalin_chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Foarte frumoasa plimbarea si mai ales vremea ... aproximativ acelasi drum l-am facut si eu cu o zi mai inainte, sambata, cu oprire la manastirea Dunavat si Sf. Andrei, cetatea si monumentul de la Adamclisi. Cand ati trecut cu bacul v-au luat-o si voua inainte localnicii cu numere de Calarasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Cand ati trecut cu bacul v-au luat-o si voua inainte localnicii cu numere de Calarasi? A fost pe dos. Ne-am cam bagat toti in fata, desi era ditamai coada. Parca am fi fost bucuresteni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) mai incerc o data ...ultima. Editat Aprilie 14, 2008 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) mai incerc o data ...ultima. hai c-a iesit!!!!!! Mai pune! Editat Aprilie 14, 2008 de DANELUTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geocbrica Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 te rog daca mai intri pe topic, poti sa faci o recomandare drumul ostrov - cernavoda se prteaza pt o vitezana (ca asfalt) nu ma intereseaza viteza, ma interseaza sa nu stau cu ochii dupa gropi merci si-mi pare rau ca nu m-am lipit de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 drumul ostrov cernavoda e relativ ok. sunt multe portiuni de piatra cubica de la intrarea in ostrov si te zgaltaie ingrozitor. si da, mai sunt si destule zone cu asfalt mai putin bun pe parcurs. cum am spus , e relativ ok. zone si zone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate