Skywalker Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Iata si roshcata mea.Deja avem impreuna aproape o luna (de fapt vreo 2, dar de 1 luna am si A-ul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 28, 2005 Autor Share Postat Mai 28, 2005 (editat) parca aici se vad mai bine detaliile... Editat Mai 28, 2005 de skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 28, 2005 Autor Share Postat Mai 28, 2005 am mai scris despre ea, e din 1996, 4000 km (reali, a fost luata de la un prieten din Germania), 50cmc (din pacate), 6 viteze(cam scurte), racire pe apa. restul se poate vedea. pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 imi place foarte mult! cati cai are? ce viteza maxima? 4T sau 2T? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 28, 2005 Autor Share Postat Mai 28, 2005 (editat) http://www.50cc-motorcycles.com/cgi-bin/bikeDB.pl?bike_id=63 aici gasesti toate detaliile tehnice... 2T, vit max...90-100 eu am mers max 85-90 ca am carnet de 3 sapt si pana ma invat cu ea, nu ma grabesc nicaieri... Editat Mai 28, 2005 de skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 tot nu am reusit sa gasesc cati cai are 100 km/h pentru un motor de 50cc !!! uau! cat ai dat pe ea? sa o stapanesti sanatos ai cumva idee de un site de unde pot afla cateva date tehnice pentru o honda shadow 125, in afara de site-ul oficial, ca acolo zice cam tot, dar nu si viteza maxima. /index.php?...topic=19807&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 28, 2005 Autor Share Postat Mai 28, 2005 viteza maxima o poti afla de la cineva care are.. la mine in talon de ex.scrie : vit max constr 50 si putere 17 KW, dar cred ca au copiat gresit.....tot in talon scrie 10 litri la capac rezervor, iar peste tot in documentatie scrie 12...(probabil rezerva included) are pe ceas 120 km/h dar nu ajunge acolo. 90 am mers eu cu ea. nu degeaba are 6 viteze... apropo , la 2 pe motor, scade drastic.......adica abia un 60-70/// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Sa ai parte de multe plimbari frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 Sper sa avem parte de multe plimbari fara reparatii capitale,nici la ea,nici la mine....Cam greu cu piesele de schimb pt ea,pt mine n-am vazut inca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistor Mihai Postat Iunie 29, 2022 Share Postat Iunie 29, 2022 (editat) Salut colegi sunt nou pe aici am și eu o Gilera Eaglet ...aveți idee de unde imi pot achiziționa spătarul pasager??mulțumesc și drumuri bune Editat Iunie 29, 2022 de Nistor Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate