Sari la conținut

Poze Cluj


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 288
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am ajuns si noi pe acolo ( Santy, Marry me, si subsemnata) A fost tare lung drumul dar si tare fain. Santy a dus-o pe Marry, iar eu am dus bagajele. Saracu' nipru a fost incarcat pana la refuz.Cand am ajuns acolo nu imi mai simteam mainile si fundul....dar dupa ce am trecut de poarta am uitat de toate. A fost superb. Oameni prietenosi motoare muuuuullllte m-am fotografiat pe o gramada.Mi-a fost admirat puiutul, dar am facut gresala sa-l pun langa niprurile "scotienilor" (baietii din oradea care vin la intruniri in "fustite"),si mi l-au eclipsat.Adevarul este k niprul ala galben m-a bagat in boala. La plecare am mers pe alt drum impreuna cu baietii de la road patrol, care ne-au avertizat ca au un traseu mai greu.....dar cand m-am vazut urcand cu niprul pe Muntele Gaina toate cate le-am patimit pana atunci mi s-au parut pepsi. Am mers peste 100 km pe drum de tara, si peste vre-o 20 pe drum forestier plin de pietre rotunde si unde, cu raulete  care traversau drumul si muuuuult noroi. Cand am ajuns in varful rampei am avut un scurt, si mi-a luat foc bordul. Toata cursa a fost contra cronometru, ca venea si ploaia.Ploaie care ne-a prins cand izolam cablurile.Ne-a facut leoarca. Cand am ajuns la asfalt primul impuls a fost sa ma dau jos de pe motor si sa sarut si asfaltul si motorul. Mi-am scuturat apoi casca de injuraturi si am plecat catre casa. Din cluj am plecat la 10 dimineata, si in tm am ajuns la 23. Ne-a prins noaptea pe drumul Arad -Timisoara.....deci chiar am avut o zi intreaga pe motor, plus toate conditiile meteo. Adevarul este ca a meritat.

 

    In poza de mai jos Santy si Marry me langa motorul lui Santy

deci tu esti fata si ai facut ceea ce ai scris acolo? daca da jos palaria !

Spune-mi daca pot sa te ajut cu ceva...legat de moto

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum spuneam.Apare aici in poza o bijuterie verde care avea numarul Cj (nu mai stiu cat, parca 88) KKK.Cand am vazut-o eram in procentaj de 90% sigura ca e a lui Smeagol, dar cum vorbisem cu el in prealabil si mi-a spus ca nu vine, motorul a ajuns in poza intamplator.(E pata verde de langa cabana)

post-11-1117513875_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

suuuuuuuuuuuuuuuperba intrunirea... :moto: :makeout:

felicitari celor din transilvania bikers 1990!!! :ok:

 

l-am cunoscut si pe smeagol... i se potriveste de minune porecla... :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci tu esti fata si ai facut ceea ce ai scris acolo? daca da jos palaria !

Spune-mi daca pot sa te ajut cu ceva...legat de moto

Itzi spun io ca o facut tot ce scrie acolo... :makeout: Am fost cu ea pe drumu' Cluj-Timisoara shi tre' sa recunosc ca am ramas impresionat... O reushit sa mearga 40 km (cam 40 au fost, nu 20), pe drum forestier, prin padure, drum oribil! Am shi eu o gramada de poze cu ea, facute de mine, pe drumurile alea... :ok:

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Bendis: Aduci joi in Roma toate pozele facute de tine shi de Mary? Shi ce mai avetzi.. Io azi ma duc pe la Diana sa-i duc pozele ce le-am facut eu shi sa iau pozele facute de ea... O sa vorbesc shi cu Alex sa aduca joi shi pozele lui.. Shi atunci le adun eu pe toate shi le scriu pe CD-uri, sa le avem grupate... :makeout:

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de abia astept sa le vad si pe alea, ca vorba aia alea is mai artistice..hehe :makeout:

 

bah, tu diseara ai vreme..sa vi si u cand marg la bucea...sa mai iti dai cuparerea....

 

apropo ieri seara am ajuns cu bine si nu mo oprit nici un politai...

 

:ok:

 

mai vb diseara

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si unul dintre ........ "bomm bumm fire"  :cheers:  :baldy:

ala e motorul lui romi!!!(prietenul lui tunderstorm din tm)..are un foarte frumos alien desenat pe motor... ati vazut ce tunuri a dat cu el? am inteles ca si tunderstorm a facut chestii dastea.

.cat despre bendis,chiar a facut toate cele spuse,va garantez ca drumul de intoarcere din cluj spre timisoara a fost plin de peripetii;am avut parte de detoate de la drumuri cu gropi(nu,rectific,cratere),la urcusuri abrupte(unde i-a murit lui bendis motorul) ,ploaie,noroi pe drum forestier...chiar am sarutat asfaltul cand am dat de el...nebunieee.a meritat toata treaba cu varf si indesat.

si cum zice si cristi dd chiar a fost reusita intrunirea:berea ieftina :ok: si multa :baldy: ,concert desperado chiar ok :blbl: :baldy: (ce am mai dansat cu bendis si tunerstorm :moto: ),nu am auzit sa fi avut loc vreo bataie,(eventual la cozile de la buda-chiar singurul inconvenient) ,ca doar cu dusul aveam noroc cu raul... ma a fost chiar fain si lume multa multa(cred ca nici ei nu erau pregatiti pt atata lume)

poze am sa mai postez si eu(dc imi rezolv problema de acasa cu netul :baldy:)daca nu am sa o las pe bendis sa posteze mai multe poze.asa-i bendis??!!

concluzii:pt transilvania bikers 1990 :baldy: :baldy: :baldy:

pt za "real bikers" :makeout: B) :scratch:

Editat de mary-me(glumesc)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@mary-me: mah! sa nu uitzi sa aduci pozele facute cu aparatu' tau deseara in complex.. pana acuma am pus la un loc pozele de la mine (vreo 500) shi cele de la Diana (vreo 200)... daca mai vii shi tu cu ale tale, shi alex cu ale lui, shi cine o mai facut, poate o punem de un CD intreg... :makeout:

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...