qarews Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 am si eu un sr de 50 .. merge acceptabil [motor minarelli '97 tip 4ma-ap racire pe apa] dar am o pb nustiu cat de mare sau mica ... cand e rece merge acceptabil dar cum se incalzeste nu mai are zvac[putere/demaraj] viteza i-si ia pe loc drept 80 chiar si dupa ce se incalzeste [dar repet nu are demaraj la plecarea de pe loc] din cate am observat ... cand urc un deal .. daca e rece e ok ... daca s-e incalzeste nu mai vrea mai mult de 30kmh neam ... si oricum se incalzeste pe la jumatea dealului ... deci inplicit nu mai trage am schimbat bujia cu una noua [exact de care scrie in cartea lui] si nici un rezultat remarcabil aveti idee care poate fi la el problema? mentionez: - compresie 10 - temperatura la apa sta undeva la jumate dupa un timp de mers relativ scurt - am urcat acelasi deal cu un aprilia rally[motor aproape identic 5ma-ap] si mergea 50kmh - bilele la variator is ok si par originale - arcurile mici la ambreiaj is galbene [cred ca sport] - cureaua pare ok ... - consum 4/100 benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 eu iti zic bine ai venit pe forum..raspuns nu stiu sa ti dau...cu mecanica inca nu le am:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ai mai facut un post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) ai mai facut un post Editat Aprilie 22, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Poate iti curge apa pe undeva si nu raceste bine motorul.Asta e prima idee care imi vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qarews Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 nop, apa nu scapa pe nicaieri, nivelu nu scade in vasu de expansiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pino_nrg Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 nop, apa nu scapa pe nicaieri, nivelu nu scade in vasu de expansiune moshu ,ceva de genul asta a patit si u prieten de-al meu tot cu un SR si ai sa razi NU MAI AVEA ULEI , becul de ulei era ars , asa ca verifica daca ai ulei in el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ai mai facut un post Sincer cred ca mai bine taceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Sincer cred ca mai bine taceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Sincer cred ca mai bine taceai DE ACORD CU TINE am si eu un sr de 50 .. merge acceptabil [motor minarelli '97 tip 4ma-ap racire pe apa]dar am o pb nustiu cat de mare sau mica ... cand e rece merge acceptabil dar cum se incalzeste nu mai are zvac[putere/demaraj] viteza i-si ia pe loc drept 80 chiar si dupa ce se incalzeste [dar repet nu are demaraj la plecarea de pe loc] din cate am observat ... cand urc un deal .. daca e rece e ok ... daca s-e incalzeste nu mai vrea mai mult de 30kmh neam ... si oricum se incalzeste pe la jumatea dealului ... deci inplicit nu mai trage am schimbat bujia cu una noua [exact de care scrie in cartea lui] si nici un rezultat remarcabil aveti idee care poate fi la el problema? mentionez: - compresie 10 - temperatura la apa sta undeva la jumate dupa un timp de mers relativ scurt - am urcat acelasi deal cu un aprilia rally[motor aproape identic 5ma-ap] si mergea 50kmh - bilele la variator is ok si par originale - arcurile mici la ambreiaj is galbene [cred ca sport] - cureaua pare ok ... - consum 4/100 benzina -e din 97 , sa mai dus si motorul ala , sunt segmenti . Cand se incinge nu mai face destula compresie , si pierzi putere . - Temperatura e buna .. -consuma cam mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Sica are dreaptate...segmenteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Hai ca iti vand eu un pont...is aproape sigur ca asta e baiu. Daca asta nu e atunci numa trebuie segmentat...insa daca compresia e 10 atunci motoru e brici. Sti ce fa! Schimba lichidu de racire. Dal tat afara si pune asa: apa cu antigel amestecat la proportia care scrie pe sticla de antigel. Caci probabil ca si lichid de racire e nuami apa... Am o gramada de preteni care dupa ce le-am dat acest sfat au simtit mari rezultate...oarecand am trecut si eu prin asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qarews Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 ulei are ca i-am pus si am o banuiala ca il si foloseste ca a scazut nivelu dupa 5-600 de km si scoate si fum albastrui de ala de motor in 2 timpi cam cat ulei ar trebui sa pape jucarica asta in mod normal? am mai avut un peugeot buxy si lua cam 1l la mie compresia e 10 dupa cum spuneam ... sa fie oare motoru? poate nu-si ia destul ulei cand e cald? cand e cald/fierbinte nu mai scoate fum ... da presupun ca e normal pt ca nu mai are ce scoate de vreme ce arde tot mi-a zis cineva sa incerc sa scot termostatu ... o fii oare o solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 schimba`i segmentii de proba sa vezi daca la fel face...daca tot asha face..inseamna ca ai altundeva problema... nici a meu nu scoate fum cand ii cald...si merge de rupe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Fa prima data ce ti-am zis eu...sincer eu am ramas surprins cum dintr-o chichita iti poate afecta motoru...si lichidu de racire are importanta lui... Mie pe vremea care e acum afara nu ajunge la jumate acu la indicatoru termic ...sta cam undeva intre prima linie si a doua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qarews Postat Aprilie 28, 2008 Autor Share Postat Aprilie 28, 2008 i-am scos termostatu acum intradevar sta temperatura undeva intre prima si a adoua linie termostatu deschidea undeva la 75 de grade acum merge binisor pt ca se incalzeste mai greu lichidu de racire circuland tot timpul probabil ca e ok asa deocamdata am sa-l segmentez cand o sa pice cred ... aveti idee cat paote sa coste la noi variatorul ? adica ambreiaju pe spate si sistemu de pe fata unde stau bilele multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 unul tuning... sau stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qarews Postat Aprilie 28, 2008 Autor Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) cat mai putin uzat eventual nou [si ieftin ] Editat Aprilie 28, 2008 de qarews Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pey .. stock sau tuning mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qarews Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 nu are importanta ... de oricare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Mi-am luat eu acuma.. [ acu 2 zile mi-a ajuns ] variator tuning Malossi Multivar 2000 3,5/3,8 gr. A costat 67,91 Euro Editat Mai 2, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy89 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 cam atat costa unul nou. daca vrei seccond urmareste ceva licitatii..totusi recomand nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qarews Postat Mai 3, 2008 Autor Share Postat Mai 3, 2008 de unde l-ai luat ti l-a trimis ccineva au e de pe scooter-center.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qarews Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 am rezolvat-o .... era infundata toba acu fuge de rupe si are si zvac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Felicitari:) Si cat mai multi km cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate