steliadis Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 https://www.facebook.com/events/588886494552060/?ref_newsfeed_story_type=regular va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 raisa... ai citat un post din 2008... s-au modificat multe de atunci... noi ne intalnim joia la Rondul Maior Coravu, intrarea in Stadionul Lia Manoliu pana una alta.. te asteptam la parada da, scuze nu m-am uitat la data..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Salutare tuturor! Ma bag si eu la intalniri in limita timpului disponibil. 1. Cred ca ora 12 este mai potrivita. 2. Cum arata si Lope, variante sunt multiple insa: - toate parcarile din zona Lacului Herastrau sunt pline la acea ora; - parcarea din fata Ateneului (Cina) este in centru, deci accesibila indiferent din ce zona se vine (eu vin din nord de ex), deci o consider o varianta foarte ok. Sau daca deja ati luat alta hotarare, spuneti-mi si mie (am lipsit din peisaj o perioada) Asfalt uscat! Flipp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate