KHK Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Am facut o tura frumoasa de cca 400km... Pozele nu arata din pacate nici pe departe frumusetea peisajelor si a drumului. (din pacate pun pozele cu intarziere din cauza problemelor cu upload-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 foarte frumos...norocos esti tu fiind aproape de asa frumuseti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 tura in rai!!. Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 bravos domnu radu vad ca te plimbi nu gluma sper sa ajung si eu anu asta, mai pe la vara, prin austria. te sun sa facem o tura impreuna daca e cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 bravos domnu radu vad ca te plimbi nu glumasper sa ajung si eu anu asta, mai pe la vara, prin austria. te sun sa facem o tura impreuna daca e cazul Ionut, vorbeai cumva cu mine? Ca nu stiu cine e Radu... Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate