Sari la conținut

Aprilia AF1


Postări Recomandate

Eu am avut o gilera de 125 tot din 89' sincer era super Ok... chiar mergea mai bine si era mai nervoasa decat o aprilia din 97' a unui prieten de-al meu.Dar asta depinde si de cum a avut grija de motor fostul proprietar :ok: ,eu pt siguranta mi-am adus-o direct din Italia.E okay si aprilia....dar ai grija tot timpul sa ai ulei in baia de ulei si apa in radiator ca altfel bulesti usor motorasul.In rest daca nu-l incorzi mai tare de 7000 de ture :moto: o sa se comporte frumos cu tine.Sa-l stapanesti sanatoasa si ai grija cum te dai cu el.Ciao si asfalt uscat....... :makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

AF1 e 2T si deci nu are baie de ulei dar are un rezervor de ulei, care dupa cum a zis si Vitezistu nu trebuie sa-l lasi sa se goleasca. Cel mai bine ar fi sa folosesti un ulei Full Sintetic (pt 2T). MOTUL e printre cele mai bune sau OMV.

Acuma sa nu te invinovatesti daca se mai strica ceva la ea; e destul de batranik si in plus e 2T, deci uzura e considerabila (s-ar putea ca in viitor sa fie nevoie sa schimbi pistonul si segmentul/segmentii).

Ce iti spun aici e din experienta unui prieten care are 125cc 2T (si l-am mai ajutat si eu la mesterit): intinzi lantul daca iti pica; schimbi pinionul si coroana daca sunt tocite (sau chiar si lantul); schimbi semeringurile la telescoape daca curg; ai grija daca are power valva (nu stiu sigur) ca peste 7000rpm incepe sa traga considerabil benzina; verifica buretele filtrului de aer sa fie curat si in stare buna (am vazut care aveau gauri prin ele); orienteaza-te dupa culoarea bujiei pentru reglarea carburatiei.

 

Sa nu te superi daca am zis ceva care era evident sau stiai. Drum uscat!

 

PS: aici gasesti cateva date tehnice pentru el:

http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=12115

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Am si eu una identica si sunt multumit d ea.....dar deja se km duce k are multi km.....baga idu meu d mess gabitza: briliantu_2005 sa vb k inseamna k suntem cumnati

:duel: :ok: :rock: :wave: Are 2 ani topicu.

 

Mai arunca un ochi pe la data.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...