ray Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Salutare! Ma bate gandul sa plec la mare, imediat ce obtin permisul de conducere (mai e doar un pic). Si cum cel mai misto e mersul in grup, va propun, scuteristilor/motociclistilor care mergeti cu maxim 80 km/h sa plecam impreuna... Cu cort, izopren, sac de dormit eventual, la Vama Veche. Facem 5-6 ore pe drum, dar eu zic ca merita... Se baga cineva? DMW? Stabilim din timp data, astfel incat sa ne putem lua liber 1 zi luni sau vineri... sa nu fim prea obositi la drumul de intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Salutare! Ma bate gandul sa plec la mare, imediat ce obtin permisul de conducere (mai e doar un pic). Si cum cel mai misto e mersul in grup, va propun, scuteristilor/motociclistilor care mergeti cu maxim 80 km/h sa plecam impreuna... Cu cort, izopren, sac de dormit eventual, la Vama Veche. Facem 5-6 ore pe drum, dar eu zic ca merita... Se baga cineva? DMW? Stabilim din timp data, astfel incat sa ne putem lua liber 1 zi luni sau vineri... sa nu fim prea obositi la drumul de intoarcere. Am facut drumul pana la mare cred ca de 6 ori anul trecut cu scuterul si drumul nu adurat atat de mult si este tare obositor.Cred ca ar trebui sa ne luam liconcediu pt un drum cu 70 la ora pana la C-ta si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 Si? programam ceva? Ma gandeam sa plecam sambata dimineata, dupa-amiaza - odihna, seara (sambata si duminica) distractie... plecarea inapoi luni pana in pranz... luni seara odihna si marti - fresh inapoi la servici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Se baga cineva? DMW? al drak.u ghinion pana la sfarshitul lui iunie cand imi iau carnet, scuterul meu merge limitat la 45 km/h, asha ca va urez drum bun!!! vin shi eu cu 45 km/h in urma voastra, da nu in topicul asta ci in cel de alaturi cu intalnirea de la tunari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Super! ca vii cu noi duminica. Si a mea e limitata acum... pot oricand sa-i scot limitarea dar astept sa iau permisul. Si putem merge si in iulie o data sau de mai muuulte ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 da cat costa sa te dai pe circuit?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Nu stim inca Pe noi deocamdata ne intereseaza sa ne intalnim, sa mergem impreuna... si venind acolo asa mai multi.. poate obtinem un discount Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate