Sari la conținut

24.04'08 Acc Inters Sos Petricani Cu D-na Ghica Zzr Gri


bpm126
 Share

Postări Recomandate

ZZR gri tavalit venea dinspre D-na Ghica intrand pe Sos Petricani e o curba usoara la dreapta in dreptul biserici. A alunecat pe contrasens motorul s-a oprit in bordura el fiind aruncat pe trotuar oprindu-se intr-un pom sau langa pom (vb lumea acolo). Motociclistul acuza dureri la clavicula si picior iar casca avea urma de soc foarte puternic (aceeasi lume stransa la acc povestea), motorul cam sparte toate carenele + ulei curs. Ca la noi la nimeni se gasise un mos sa ii ia tel de pe jos si sa plece cu el noroc cu o fata care il cunostea si suna sa vada unde e tel. Sper sa nu fie nimic grav si sa se refaca bine. Un sfat din partea unui incepator (eu): foarte mare atentie la primii stropi de ploaie primele 10 min de ploaie pana se duce mazga care se formeaza aluneca de 10 ori mai tare decat daca ar ploua torential, atentie la marcajele de treceri pietoni etc aluneca ca dracu pe apa. Si populara urare "Asfalt Uscat"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi am primit un telefon de la un membru din club si era foarte fericit ca ma aude. ( eu am ZX6R gri cu negru - el nu prea a apucat sa vada motorul in detaliu ) A ajuns la fata locului cand pilotul era bagat in salvare, iar din spusele lui motorul era cam muces.

 

Insanatosire grabnica!

Editat de Survolaj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atentie mare atat la primi stropi de ploaie cat si la cauciucurile cu care este incaltata motocicleta(nu este suficient sa aibe profil daca este fabricat acum 3-4 ani, un cauciuc invechit devine rigid si nu mai adera suficient de bine la carosabil).

 

Insanatosire grabnica...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aia e o curba de tot cacatul! Chiar in curba e o trecere de pietoni si nu se vede cand vrea careva sa traverseze. Nu mai spun ca la capatul trecerii e o statie de tramvai, deci ai toate sansele sa iti tasneasca vreun nebun aiurit cu ochii dupa tramvai... Si, colac peste pupaza, toti conservarii baga tare pe acolo, ca abia trec de semafor si vor sa ajunga mai repede la munca... plm, de el stie cineva ceva cum e? Sanatate multa, mane :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...