Philip_HD Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 salutare lucrare in curs de exsecutie ... frumos, dar puteai sa postezi la "CUSTOM PAINTING", e topic dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 ... frumos, dar puteai sa postezi la "CUSTOM PAINTING", e topic dedicat. multumesc, nu am fost atent unde am postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 suzuki gs 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Salutare, stai pe langa Jack ? --- Mesaj completat în 11 Mar 2008 00:15 ------------- Ce ziceti de asta? All the rainbow Super tareeeeeeeeeeeeeee, vreau shi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harris Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Stiu o firma care importa vopsele fosforescente in Romania din UE.Am cautat tot netu' pana am dat de vopsea!Am inteles de la ei ca se poate aplica pe orice si are efectul corespunzator daca aplici sistemul de vopsire.Au si benzi si folii fosforescente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Stiu o firma care importa vopsele fosforescente in Romania din UE.Am cautat tot netu' pana am dat de vopsea!Am inteles de la ei ca se poate aplica pe orice si are efectul corespunzator daca aplici sistemul de vopsire.Au si benzi si folii fosforescente. Fosforescente sau reflectorizante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 check out this shop !Full blown Kustoms de aici va pot aduce eu ORICE ! salutari si spor la treaba tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Da, foarte fain baieti, frumos si siteu'. --- Mesaj completat în 21 Mar 2008 01:25 -------------Multe salutari Zoli, si sa sti ca mi-a placut foarte mult cum te-ai prezentat la SMAEB.N-am prea avut vreme sa povestim dar poate gasim timp altadata.Lucrarile aratau deosebit, foarte ingrijite si .........nu exista loc de niciun comentariu. Bravo Zoli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 o prosteala rapida... seamana cu MojoJojo din Powerpuff Girls... Hehehe! Facuta in doua zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 mersi si sigur ca ne mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 ... foarte fain profesore, de mult n-ai mai fost prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHOPPERS LIFE Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 check out this shop !Full blown Kustoms de aici va pot aduce eu ORICE ! salutari si spor la treaba tuturor ! Salut Poti sa-mi spui te rog timpul de livrare si daca preturile sunt cele de pe site? Mersi www.choppers.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) sint aici citeva lucrari noi...Harley V-Rod,Honda CBR,Suz.Hajabusha.. :)Hajabusha inca nu este gata,mai sint si carenele... --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 19:25 -------------aaa..postez si o parte din carena laterala.... --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 19:41 -------------aaa..postez si o parte din carena laterala.... --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 19:44 -------------aaa..postez si o parte din carena laterala.... Editat Aprilie 2, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 un alt suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 carena de la Hajabusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Casca mea vopsita de Zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) incerc din nou sa postez pozele Editat Aprilie 7, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) frumoasa aia cu valurile! Am mai facut si eu ceva, vai de batranetzele mele! --- Mesaj completat în 07 Apr 2008 10:24 -------------poza din nou...nu prea merge... de ce oare? Editat Aprilie 7, 2008 de moogoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 frumoasa aia cu valurile! Am mai facut si eu ceva, vai de batranetzele mele! <small>--- Mesaj completat în 07 Apr 2008 10:24 -------------</small><br/>poza din nou...nu prea merge... de ce oare? frumosa lucrare...dar nu se vede poza completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 mai incerc --- Mesaj completat în 08 Apr 2008 08:02 -------------http://img178.imageshack.us/img178/7491/dragonzztl0.jpg cred ca are ceva ...nu prea se incarca... am copiat linkul de pe un alt server unde am imaginea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 se pare ca deja sunt probleme cu urcarea pozelor pun inca o daat pozele cu suzuki si ceva mai noi cu o yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Stiu o firma care importa vopsele fosforescente in Romania din UE.Am cautat tot netu' pana am dat de vopsea!Am inteles de la ei ca se poate aplica pe orice si are efectul corespunzator daca aplici sistemul de vopsire.Au si benzi si folii fosforescente. un link cu magazinul sau ceva culori , preturi la vopselele alea florescente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 HONDA RUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Editat Aprilie 13, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Aprilie 13, 2008 Autor Share Postat Aprilie 13, 2008 una din ultimele lucrari, Virago 11oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate