IceLord Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Zoli,Icelord &others....pe unii v-am mai rugat,nu e prima data:cind dati reply la un post si dati "quote"....NU MAI ATASATI POZA/ELE....textul e suficient. si asa mere forumu naspa,daca mai puneti si pozele,se deschid paginile "la anu".... multam. Black. @Blackrider, imi cer si eu scuze. Incerc sa nu mai repet treaba asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 (editat) Zoli,Icelord &others....v-am mai rugat,nu e prima data:cind dati reply la un post si dati "quote"....NU MAI ATASATI POZA/ELE....textul e suficient. si asa mere forumu naspa,daca mai puneti si pozele,se deschid paginile "la anu".... multam. Black. Pozele citate se incarca odata cu cele "originale", in fapt e aceeasi poza afisata de doua sau mai multe ori, deci teoria asta cade. Nu-s de acord nici eu cu citarea mai ales a postului anterior sau a celor cu multe poze sau cele cu text kilometric sub care sa fie scris doar un banal "felicitari", "excelent", "tine-o tot asa". Dar asta e pe latura umana, nu tehnica. Mai bine spuneai ca arata urat in pagina... parerea mea Forumul merge prost din cauza subdimensionarii serverului, a conexiunii, a numarului mare de accesari si a softului prea avansat pt un astfel de server Editat Februarie 15, 2011 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 E cam "off topic" pentru ca e vorba despre casca de mers cu rolele a fetei mele, dar, mna...daca tot casca e, aia e! Si daca fi-mea o vrea pictata, iar n-am ce face! Pe spate vrea un... melc. How Sweet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 nu e deloc off topic pt ca se poate aplica si la o casca moto, btw, arata super "happy" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk83 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 De ceva vreme mi s-a pus pata pe o culoare si tot de atunci ma gandesc sa-mi vopsesc motocicleta , si acum problema este ca as vrea sa o fac asa cum trebuie dat fiind faptul ca motorul este destul de nou si neumblat in el ( doar cateva zgarieturi pe o parte de la cel care l-am cumparat ,a dat-o un pic pe jos) ,as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi despre niste persoane sau service-uri unde sa o vopsesc si sa iasa ca din fabrica d si daca s-ar putea sa fie si un mecanic bun ar fi extraordinar. Da poate sunt crizat sau stresat dar mi-ar parea rau sa-mi cada motorul pe mana unuia care nu stie sa tina la un lucru. Era sa uit vreau sa o vopsesc in doua culori, si nu e ceva foarte complicat asa ca poate nu ia si pielea de pe mine , sa fie un pret de bun simt As fi recunoscator daca doriti sa ma ajutati , eu sunt din focsani . Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 buna uita- te la lu lucrarile mele si decide daca aduci la mine sau la alta parte.momentan pot sa lucrez cu motorul tau.Dar te rog spune un raspuns prompt,pana luni.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Cred ca suntem aici cativa artisti cu lucrari publicate din care poti alege care stil ti-ar place mai mult ca si Custom Painting! Doar alege si decide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 sal uite ca mai aduc o cascuta cu o tema interesanta (inca nu e lacuita) Mesaj completat uite ca aduc si casca gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Am terminat casca pentru fi-mea, tre' sa-i dau lac... Nu prea merge melcul ala cu restul chestiilor, dar...na! Daca asa a fost comanda, n-am ce-i face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 fara comentarii ..mereu ai facut lucrari extraordinare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 o poza mai buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 o bicicleta si bodypainting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 (editat) alte poze, probabil ca le-a postat si marcel pe undeva... Mesaj completat alta Editat Martie 21, 2011 de moogoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 un rezervor de suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit M Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) Simson 425S-1965 http://custombikepassion.blogspot.com/ Editat Aprilie 8, 2011 de Bandit M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ..Harley Fat Bob..cu flacari visiniu.. si un rez. Honda inainte de polish.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Inca un H-D vopsit de Zoli: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 casca Nu o vad ) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) nu vezi ,normal .....nici eu nu stiu cand se termina cu "reparatia" siteului.am chinuit sa postez poze si atat am reusit, dimineata.....hehe.Dar mai incerc incerc din nou..dar nu merge... Editat Mai 6, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) nu vezi ,normal .....nici eu nu stiu cand se termina cu "reparatia" siteului.am chinuit sa postez poze si atat am reusit, dimineata.....hehe.Dar mai incerc incerc din nou..dar nu merge... Editat Mai 6, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) iata... Editat Mai 6, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) Frumos @Zoli! Cu hardcore-ul nimic nimic? Editat Mai 6, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) uite aici Hardcore- ul,dar inca nu e gata Kawasaki 800 Editat Mai 8, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) uite aici Hardcore- ul,dar inca nu e gata Kawasaki 800 Totusi sa mentionam, ca si asta a fost construit in Odorhei... Editat Mai 12, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate