raduprint01 Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 superbe lucrari, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) Totusi sa mentionam, ca si asta a fost construit in Odorhei... Faina jucarie , oricum sper sa facem toti o plimbare impreuna cat de curand si sa facem o vizita la propietar sa-l vedem si noi astia din Gheorgheni! Editat Mai 12, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 un shoei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) O infatisare noua pentru motocicleta mea Hornet capricornus, nsacut nu de mult! Editat Mai 14, 2011 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Faina jucarie , oricum sper sa facem toti o plimbare impreuna cat de curand si sa facem o vizita la propietar sa-l vedem si noi astia din Gheorgheni! No am vazut-o e superba si fain facuta! Hai sa las o poza si pentru curiosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 faina ii understatement Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 inca ceva dragut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 baieti am nevoie de putin ajutor din partea voatra, vreau niste nume/marci de vopsea pt pinstriping. as putea da un google dar mai usor e sa aflu de la cei care au experienta cu asa ceva vreau sa stiu de asemenea care ar fi timpul de uscare si cu ce fel de diluant se curata pensula culorile sunt pe baza de apa, presupun, nu? cineva vrea sa-mi dea pe mana un motor, nu stiu ce marca e, nu l-am vazut inca insa ma intreb ce fel de preparare se face daca omu vrea sa lucrez peste vopseaua originala n-am lucrat cu vopsele prea mult ca sa stiu si am vopsit numai peste grund pot face desenul freehand dar prefer sa masor si sa marchez dupa un design facut ca lumea inainte si de aici intrebarea...merge sa fac unele marcaje cu creionul direct pe motor daca vopseaua e matuita, nu? back to goagal i guess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 sal nu am mai venit de mult cu ceva poze asa ca..... uite ca pun iar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 FIAT 500 in avansare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 groaznic!!!!! de bine arata fiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 (editat) uite si partea dreapta...aproape gata Editat Iunie 11, 2011 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 uite si partea dreapta...aproape gata imi deformez irisul privind la creatiile tale artistice...ce nu as da sa te vad macar odata life la o lucrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 hehe... gata baieti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Felicitari. Are personalitate masina. Cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 un audi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Felicitari. Are personalitate masina. Cat a costat? masina sau desenul? Desenul aprox. 800 euro un audi sint curios cum o sa iasa dupa lacuire.Am vrut si eu sa fac o astfel de pictura dar inca nimeni nu a cerut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 e gata de ceva vreme dar inca nu am apucat sa dau de proprietar ca am fost si plecat din tara . abia m-am intors in curand sper sa prind masina mi s-a spus de cei ce au vazut-o ca arata f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) O, doamne! Ce poate sa iasa din mainile voastre! Parca este o intrecere. Cu voi insiva, bineinteles. Pan' la Baia Mare poate ca nu ajung, dar pan' la Odorhei cred ca da. Vorbesc cu Fotok si dau eu de tine pentru o lucrare, Zoly. Hai bafta la toti! Ca buni mai sunteti! Editat Iunie 15, 2011 de barboge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 O, doamne! Ce poate sa iasa din mainile voastre! Parca este o intrecere. Cu voi insiva, bineinteles. Pan' la Baia Mare poate ca nu ajung, dar pan' la Odorhei cred ca da. Vorbesc cu Fotok si dau eu de tine pentru o lucrare, Zoly. Hai bafta la toti! Ca buni mai sunteti! [/quot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 un laptop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 un dragstar finalizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 un dragstar finalizat... Intresant ce a facut iara Bistriteanu cu motorul, oricum ai facut-o fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 UN RED BULL pe un airoh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) un dragstar finalizat... Frumos micul armasar templier. Imi aduce aminte de valtrapurile cu care vechii cavaleri isi decorau caii pe la turniruri. La mai mare! Editat Iulie 7, 2011 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate