zoliart Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Frumos micul armasar templier. Imi aduce aminte de valtrapurile cu care vechii cavaleri isi decorau caii pe la turniruri. La mai mare! exact...chiar arata interesant.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 casca mountain bike pentru un pusti de 14 ani, prieten al baiatului meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 aripa spate Kawa Vulcan 800.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 aripa spate Kawa Vulcan 800.. Meserie a iesit vopsitul si faina ideea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 nu chiar airbrush ,dar tot munca mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 in opinia mea, pe asemenea motor genul asta de vopsea bate orice airbrush bravo again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Marcel the winner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 nu e airbrush dar e speciala.... http://anarchy-custom.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 nu e airbrush dar e speciala.... http://anarchy-custom.blogspot.com/ bravo baiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 nu e airbrush dar e speciala.... http://anarchy-custom.blogspot.com/ daca tot iti tii blogul in engleza macar scrie cum trebuie, e plin de greseli - remarca constructiva. in rest, bravo pt ceea ce faci/construiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 draga bullet.... pt scrisul meu incorect, nu era necesar sa scrii aici, pt k au fost mai multe persoane care au vazut dar pt ei munca mea, si realizarile conteaza.... imi trimite'ai un pm, si totul era ok.... dar nah, se vede cum e treaba.... SCUZE PT ENGLEZA MEA NAJPA..... P.S. am vizitatori din toata lumea, inclusiv comenzi ... asa k ma straduiesc sa scriu si eu engleza......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 un cap de tor scania care l-am lucrat in colaborare cu Koffa. sper sa revina el cu ceva poze cu toate partile desenate de pe el daca nu am sa revin eu cu ele in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Salutare, ma poate ajuta cineva din Bucuresti cu reconditionarea unei carcase/rame de laptop? Ma intereseaza toata partea gri vopsita in culoarea originala sau negru. Cat m-ar costa? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Baiatul asta se ocupa si de laptopuri http://www.sssfinxxx.ro/ Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit M Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Motocicleta mea Suzuki Bandit, mai old. Sper sa placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 ....daaa,asssa ma..Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit M Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 ....daaa,asssa ma..Bravo multumesccccc, chiar este frumusica si cu aprecieri de la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Bre, da' pintenul ala de ce nu l-ai mai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 o cascuta cu vampiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 in sfarsit ,,ceva frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Faine culori, nici jucaria nu ii urata. Sunt curios ce iasa din cea pe care o faci amu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Thunder Rock Club... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 fain te fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 thencs.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate