Vici Biker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 si i`ai dat blana costy ? full malossi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Ah , am crezut ca ai luat-o noua Oricum arata bine, inca o data s-o stapanesti sanatos Mrrrr, a mea tot 2007 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Parca aveai rs 2006 cu negru si auriu :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 (editat) sa o stapanesti sanatos fratele costy il chema cumva george pe baiatul de la care ai luat`o ? daca da ... il cunosc pe om Ms frumos...da de la geroge am luat-o. Da.De la George Bunda a luat-o. Sa o stapanesti sanatos Costy si sa ai mare grija de ea ca e f frumoasa . Hai ca suntem frati de culoare si de putere(?). ) Te salut ! Ms inca odata...am facut vreo 700km de cand am luat-o , ma pregatesc de revizie. si i`ai dat blana costy ? full malossi ? Nu i-am dat blana...undeva pe la 125km/h si inca putea foarte mult. Parca aveai rs 2006 cu negru si auriu :-s Asa poarta el auriu Ps. Nu are rs negru cu auriu. Mrrrr, a mea tot 2007 e Da ma da a mea e Spain`s Poze noi Editat Mai 1, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Asa poarta el auriu Ps. Nu are rs negru cu auriu. Da ma da a mea e Spain`s Poze noi inseamna ca l-am incurcat cu seby :s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 cat ai dat pe ea man?foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 cat ai dat pe ea man?foarte frumos 4000 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Sa o stapanesti sanatos, cat i-ai dat maxim ? Citisem pe undeva ca are demarajul 0-100 in 6 secunde, adevarat ? Cum trage ? Si despre sound ce parere ai, cum se aude ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 Sa o stapanesti sanatos, cat i-ai dat maxim ? Citisem pe undeva ca are demarajul 0-100 in 6 secunde, adevarat ? Cum trage ? Si despre sound ce parere ai, cum se aude ? Maxim i-am dat 125km/h mai urca dar nu am avut loc. Trage bine nu am incercat sa plec asa tare de pe loc incat sa iau suta in 6 sec. Cu soundul sunt obisnuit , am mai avut 2t si plus de asta imi place ca nu e asa de silentioasa ca cbr`ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 schilodule , daca puneai o toba raceing pe cbr, aveai un sunet mai mult decat placut dar asta e , am mai vb noi despre asta de multe ori gusturile nu se discuta bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate