SRJN Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 nu stiu ce a vrut sa spuna dar te asigur ca suzuki are mai putin de 50% piese japoneze mai mult exista modele ale producatorilor japonezi care nici nu au respirat aer japonez pentru ca motorule e made in china, cadrul made in india, etc... Si tu stii asta de unde? La Banditul meu pana si pe "sticla" de la semnalizatoare scrie made in japan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Am descoperit si cauza de la care se tot supraincingea. Radiatorul de ulei obturat cu nenorocitul de claxon. Aer pe radiator, O. Acum merge perfect, doar ca trebuie sa primeasca o toba noua, iar claxonul bagat in priza de admisie aer pentru radiator inlocuite cu doua goarne puse in carene. Are 13.800 km jucaria. Cum ti-a mai mers sezonul asta? N-ai mai zis nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 ..... pentru ca la urma urmei si suzuki tot producator coreean are. Ce zici acolo? Mai, pentru toti cei care zic despre hyosung ca e chinezarie, sa vorbeasca-n punga. Am mai scris asta si repet:HYOSUNG COREEA, a fost "copilul" Suzuki, care e JAPONEZA! De aceea, pe un aquilla GV 650(hyosung) o sa gasesti motorul suzuki SV 650!!! Concluzie: suzuki-japonia a crescut la "tzatza" hyosung-coreea! Mesaj completat nu stiu ce a vrut sa spuna dar te asigur ca suzuki are mai putin de 50% piese japoneze mai mult exista modele ale producatorilor japonezi care nici nu au respirat aer japonez pentru ca motorule e made in china, cadrul made in india, etc... in ziua de azi aproape ca nu mai conteaza cine le fabrica... important e cine le produce, pentru ca nici bufnitele nu "mai" sunt ceea ce par a fi! Fara suparare, da' ce ai visat azi noapte?! Eu am un BANDIT DE 400, facut pentru Japonia! Piesele de pe ea sunt "made in japan"! sudurile, lipiturile sunt made in Ro.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Cum ti-a mai mers sezonul asta? N-ai mai zis nimic... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate