radu_sibiu Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Ce echipament purtati pe scooter? Eu spre exemplu...port o chinezarie de casca , pentru ca atunci cand am mi-am cumparat-o nu aveam habar de nimic in legatura cu castile (dar, ca prostu' nici nu m-am informat)...asta este, greseala mea, acuma strang bani sa imi iau una ca lumea si port manusi (am dat pe ele 68 de lei, mai mult decat pe casca de care sunt foarte multumit). Voi ce purtati? Eventual si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Ce echipament purtati pe scooter? Eu spre exemplu...port o chinezarie de casca , pentru ca atunci cand am mi-am cumparat-o nu aveam habar de nimic in legatura cu castile (dar, ca prostu' nici nu m-am informat)...asta este, greseala mea, acuma strang bani sa imi iau una ca lumea si port manusi (am dat pe ele 68 de lei, mai mult decat pe casca de care sunt foarte multumit). Voi ce purtati? Eventual si poze. eu port casca , geaca si manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 Manusile - 90% exact ca ale mele Geaca - o iubesc, imi trebuie si mie. Intrebare: O porti si vara? Casca - mortala, imi place viziera fumurie. Cat ai dat pe ea, si de unde? PS: Scuze daca te stresez, si scuze de offtopic, dar eu vreau sa imi cumpar ceva echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Manusile - 90% exact ca ale mele Geaca - o iubesc, imi trebuie si mie. Intrebare: O porti si vara? Casca - mortala, imi place viziera fumurie. Cat ai dat pe ea, si de unde? PS: Scuze daca te stresez, si scuze de offtopic, dar eu vreau sa imi cumpar ceva echipament geaca o am de vreo 2 luni si casca din pacate nu are viziera fumurie asa se vede in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 Nu-i nimic, tot ii frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Nu-i nimic, tot ii frumoasa ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 eu port doar casca si manushi de iarna:))din alea de piele....tot is buni la ceva ...nu mai fac julituri.. genunchiere am de la role ...nu mie le pun ca nu prea ma plimb cu scuteru ..adik nu fac multi km p zii ...vreo 5 ....de pashti acu o sa`mi pun..ma plimb toata ziua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 Iti faci si tu un cadou de pasti cu o plimbare mai lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) chiar ma gandeam ca ar fi bun topic din asta -casca CMS -manusi vannuci rx-1 parca -geaca piele arleen ness bagati si preturile la echipamente Editat Aprilie 25, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Iti faci si tu un cadou de pasti cu o plimbare mai lunga? nu prea am timp de plimbare....cu scoala asta ..vin tezele unice...trebe de invatat pt un post bun la liceu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Casca, geaca si manusi ! purtam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Buna idee Haste cu preturile! Succes ro_3x...nu mai ai mult (asta daca esti pe a 8 a ) Cosminake: De ce purtai? Ai avut accident? Editat Aprilie 25, 2008 de radu1992sb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Buna idee Haste cu preturile! Succes ro_3x...nu mai ai mult (asta daca esti pe a 8 a ) Cosminake: De ce purtai? Ai avut accident? /index.php?showtopic=191490 ON:casca a costat 60 euro,geaca 290 RON si manusile 50 RON Editat Aprilie 25, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Buna idee Haste cu preturile! Succes ro_3x...nu mai ai mult (asta daca esti pe a 8 a ) Cosminake: De ce purtai? Ai avut accident? ms ...a 8-a sunt .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Casca Shark S500 Air Demon - cand am luat-o era 120 euro redusa de la 160 euro - sunt multumit de ea, sta bine pe cap, se aeriseste bine, ce nu imi palce e ca fluiera de la 80Km/h in sus. Manusi Vanucci lungi de piele cu protectii carbon - cand le-am luat am dat 80 euro, acum sunt cam 35 euro reduse, se aerisesc foarte bine, nu transpira mana si sunt foarte comode Geaca Fastlane Racing - am dat 80 euro, se aeriseste foarte bine, nu transpir in ea chiar daka o tin inchisa, are protectii la umeri si coate semi hard, si la spate un burete mai gros, toate protectiile se pot da jos si pune hard. Combinezon Dainese - are protectii hard la umeri coate si genuchi, e de piele de 1.3 mm, se aeriseste bine. Nu am mers cu el decat cativa km cu scooteru ca aratam penibil in combinezon de raicer pe scooter revin cu mai multe detalii despre el cand imi iau motor si il probez calumea Editat Aprilie 25, 2008 de sebastyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 casca caberg 105 DNA geaca protectii semi Cycle spirit genuchiere Axo manusi Vanucci racing leather :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Casca Agv S4 stealth geaca Bieffe jumate textila jumate piele cu protectii full(hard)] Cizme speed Nitro Manusi luate de la Ducati Genunchiere Madhead si urmeaza combinezon full,alte cizme,alte manusi,alta casca si alt moto )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 Mama Sufletzel dar te-ai echipat ca lumea! Felicitari man! Asa ar trebui sa fim toti, sa luam exemplu! Inca o data FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Sa vedeti ce va echipati toti dupa un accident mai serios ) (doamne fereste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 Corect...eu acuma strang bani pentru echipament . Tu ai avut vreun accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Cu scuterul doar un accident minor...vad ca se pregateste cretzz sa scrie,stati sa il vedeti echipat in salopeta lui de mecanic )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 eu zic ca,casca manusi,genunchere,cotiere pe dedesupt e de ajuns ptr un scuter de 50-125cm3 apropo baiatu de cls a8-a eu sunt a7-a... nu t-e frica sa te plimbi cu el daca te ia politia??? aaa da si Succes la teze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) eu zic ca,casca manusi,genunchere,cotiere pe dedesupt e de ajuns ptr un scuter de 50-125cm3 apropo baiatu de cls a8-a eu sunt a7-a... nu t-e frica sa te plimbi cu el daca te ia politia???aaa da si Succes la teze... ms ..la fel ...si tu ai teze unice..:)bafta!! maine jar mananca scuteru` ...oare o sa fie deskis la peco maine ..adik petrom ..ca am uitat sa alimentez azi ..am avut treaba aa ..era sa uit....imi e cam frica ...de 3 ani cand am scuteru ..mo oprit odata cu fratemiu...n`amveam treaba ..erau de gashca ) ..doar odata in 3 ani .. Poate ma prinde maine...Doamne Fereshte! Editat Aprilie 26, 2008 de ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 Altii nu mai purtati echipament??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Casca Vemar VPS R Xenium............................Geaca Roleff textila cu protectii hard .................... Manusi cu protectii + urmeaza unele Icon Genunchere SuperShield.....................................Ghete Falco Stroke ................. urmeaza un brau, cagula ,echipament de ploaie si un tourer Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate