Andyatf Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Salutare tututuror Mai am si eu o belea...la motofleasca mea nu gasesc pe nicaieri codul de la vopsea...am dezmembrat si saua si tot degeaba. Am inteles ca ar trebui sa fie un cod din 3 cifre, da sa inebunesc daca reusesc sa dau de el...am sunat si la firma de unde am cumparat-o si nici ei nu au stiut sa imi spuna Motorul este un zx636R model 2004 (culoare albastra -poate din greseala stiti direct codul) Orice sugestie este binevenita Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Daca nu reusesti sa faci rost de el, ai putea sa incerci la un magazin de vopsele (profesional). S-ar putea sa se potriveasca cu una din mostrele lor, sau daca nu, iti prepara. Eu am gasit asa pentru al meu (si nu stiu nici un cod). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Ma..tot eu sa te ajut? (sper sa fie ce cauti) Intra aici: Culori Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 interesanta paleta de culori metalizate ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate