dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 mielu se pregatea de plecare sunasera aia mici ca li s-a terminat berea shi sa mai cumpere o naveta mah, de acu incolo sa fii mai atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 mutulica ultima gura de bere inainte de plecare.... io i-am zis ca poa s-o ia acasa, da ea nu, o beu aici pe toata, ca acasa mi-o beau aia mici pe toata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 am fost singurul care a dansat non-stop spre deosebire de ceilaltzi boshorogi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 muzica de petrecere pe ritm de nirvana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 tot kali daca nu-i faceam poza ma altoia cu ghipsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 s-au probat protectziile bine ca nu s-au facut demonstratzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 avand in vedere ca ne-am distrat bine shi am beut, la inchiderea bairamului am comandat o pizza imagini live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 domn' patron e maestru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 cam atat pentru azi @rontz:mah toata lumea shtia ca e o surpriza la 12 noaptea, numa tu nu las ca am fost singurul care a stricat pozele multumesc mult celor care m-au felicitat!!! la anu shi mai mare revenim maine sau luni cu mai multe amanunte ma duc sa ma refac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 ...si a venit dmw pe la mine, unde s-a refacut cu niste bere si clatite cu ciuperci (alea cu egzeme se terminasera ). Asa ca este iara in refacere... PS: al naibii sa fie ala care mai lasa calculatorul si modemul deschise. Intrati de pe contul oamenilor si faceti prostii. Poate ma ia mielu la bataie, ca va gasesc si va dau sa mancati piese de ludix si tie, si lui kombat. Dementilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 AVAND IN VEDERE, CA IN TUFA IRASCIBILULUI MAI SUNT TRANDAFIRI punem poza cu cei trei mushchetari care au inchis etrusco vineri seara: irascibilul, ipman & dmw iubita, nu dadea in inrascibil ca a beut doar apa plata cu lamaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 LMA DMW-ule, imi pare rau ca nu am mai ramas, da era chestia cu oboseala, si oricum eram sofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 CONTINUAREA PETRECERII --- PARTEA A 2-A --- cand o sa primesc pozele, o sa vina shi episodul 3 ...si a venit dmw pe la mine, unde s-a refacut cu niste bere si clatite cu ciuperci (alea cu egzeme se terminasera ). Asa ca este iara in refacere... kali, ne-am refacut la tine?!?! uite shi dovada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 caine de Kali cu ochelari de Kombat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 Kali shi mijlocul ei de locomotzie preferat - scaun cu 5 rotzi!!! da' shi cand o reveni in fortza!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 PS: al naibii sa fie ala care mai lasa calculatorul si modemul deschise. Intrati de pe contul oamenilor si faceti prostii. Poate ma ia mielu la bataie, ca va gasesc si va dau sa mancati piese de ludix si tie, si lui kombat. Dementilor! calculatorul lu' Kali e bun public!!! dmw shi kombat se "infrupta" din contul lui Kali de pe motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 se aduna bani de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 nae sau nicu sau nicu profesoru' ( ma dor mainile de la atata scris ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 kombate mai scrie shi tu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 DMW-LMA Bai da' n-ai spus ni'ca. PS: PPS: PPPS: S-au strans 820 mii lei pentru casa de copii. Se vor strange shi miercuri la arc shi vinerea viitoare in Etrusco unde se va stabili shi unde/cand/cum vom merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 ...si a venit dmw pe la mine, unde s-a refacut cu niste bere si clatite cu ciuperci nae e super calificat: shtie sa faca pana shi clatite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 aici se incheie episodul II din epopeea DMW la 27 ani!!!! in curand, episodul III ( - dupa etrusco vineri shi kali sambata, duminica seara am fost iar in BLACKLAND!!!!) cand o sa fac rost de poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 DMW-LMA Bai da' n-ai spus ni'ca. PPS: 1. mai schimba placa... 2.daaaaaa.... macar de ziua lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 no, toata lumea urara de bine... eu ash face la fel, dar venind de la mine, nu cred ca da bine SINCER LMA, DIN PARTEA MEA, (...if U can take-it...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate