Razvy Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) p.s2. Razvy, nu ti-e mila ma de scuteru lu varu' ? dc sa imi fie mila? pt ca stau pe el? @madendre : nu il baga in seama :-j Editat Noiembrie 8, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 ai pm in care ti-am trimis un abecedar, un borcan de 800 g cu gel si un streang, le folosesti in ce ordine vrei si.. sper sa ploua si sa ninga inca 20 de ani in cazul tau p.s2. Razvy, nu ti-e mila ma de scuteru lu varu' ? p.s3. pt aia care s-au pozat cu aparatu lu mamaie, frumoase echipamente, va admir sincer.. p.s4. terminatule iar ai aparut pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) p.s4. terminatule iar ai aparut pe aici? Editat Noiembrie 9, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 pe plaja la 10 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 haste,te-ai dat pe valuri mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 haste, daca tot ai fost acolo ai facut macar o baie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 haste, daca tot ai fost acolo ai facut macar o baie ? Nu erau valuri mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 da ... valurile erau prea mici si nu se merita + ca mi`am uitat placa de surfing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Azi am facut o plimbare ... ca de sfarsit de sezon ... Pana la munte la Vidraru. Sus spre baraj am dat si de gheata , si de 4 baieti cu 2 scutere : un vespa et4 125 si un Kymco people 125 tot 4t ... poze Editat Noiembrie 16, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 misto pozele cel mai mult imi place tuningu din penultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Azi am facut o plimbare ... ca de sfarsit de sezon ...Pana la munte la Vidraru. Sus spre baraj am dat si de gheata , si de 4 baieti cu 2 scutere : un vespa et4 125 si un Kymco people 125 tot 4t ... poze Imi place ca ai un cauciuc la fel de tocit ca al meu Dar al meu e MORT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Cati km mai tine cauciucul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Pana te enervezi ca ai derapat intr-o curba Sau.. pana mai faci un burnout calumea pe asfalt Editat Noiembrie 17, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Sper sa ma tina pana imi iau altu ! Cum am zis ... spre baraj am dat de gheata (poza) . Si urcam incet , dar cand ii dadeam blana patina in draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) ce tare abia astept sa vina zapada .... apoi incepe distractia Editat Noiembrie 17, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Sper sa ma tina pana imi iau altu !Cum am zis ... spre baraj am dat de gheata (poza) . Si urcam incet , dar cand ii dadeam blana patina in draci Ce iei in brate muntele daca intri tare in curba aia Marfa iesire. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 zici ca e din sticla asfaltu ala , oricum daca e sa cazi pe drumu ala numai ramane decat sa strigi PARTIEEEEEEEEEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Si fotografii din campania VIATA PE SCUTER de la Cluj Napoca si Tg. Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Scooter Fun , am primit revista impreuna cu un breloc cu Scooter Fun in forma de vesta reflectorizanta Brelocu e chiar forma vestei reflectorizante cu scooter fun din pozele de mai sus din cluj. Daca m-am abonat sa mi trimita revista , o sa o primesc de-acuma in fiecare luna? Editat Noiembrie 22, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Scooter Fun , am primit revista impreuna cu un breloc cu Scooter Fun in forma de vesta reflectorizanta Brelocu e chiar forma vestei reflectorizante cu scooter fun din pozele de mai sus din cluj. Daca m-am abonat sa mi trimita revista , o sa o primesc de-acuma in fiecare luna? gratis ti-au trimis-o? daca te`ai abonat creca vei primi in fiecare luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Am o intrebare, nu o spun cu rautate, dar nu inteleg de ce se poarta vesta si ziua, ca legea spune numai cand e vizibilitate redusa si de la lasatul serii pana in zori, si de la 125 cmc in sus nu e obligatoriu vesta. Nu inteleg, sau asa este la capania asta ca sa fie mai bine vazuti scuteristii ? Da vei primi revista in fiecare luna, asa o primesc si eu si sunt foarte multumit de ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 ii bine sa o porti si ziua pt ca esti vazut mai bine in trafic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 gratis ti-au trimis-o? daca te`ai abonat creca vei primi in fiecare luna. Dada , Gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 la mine o venit iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Imi place ca ai un cauciuc la fel de tocit ca al meu Dar al meu e MORT ! Pai ale voastre sunt tocite pe mijloc . Tociti-le si pe margini daca sunteti tari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate