ReSpeCT Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Tocmai mi-am adus aminte citind topicul asta, ca am si eu cateva poze cu al meu scuter, cand am fost pe serpentine la Cheia. Cum a dat ninsoarea in Buc. m-ambagat la o serie de cerculete in spatele blocului, insa era noapte si nu am mai facut poze. Oricum, e super pe zapada. E super faina zona,dar motorul si mai si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 incet , incet vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) la mine inca nu vine. Cel mai naspa e sa se blocheze acceleratia pe zapada Duminica am iesit si s-a blocat la maxim repede am luat contactu si mana pe frana oleaca. Editat Februarie 3, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 la mine inca nu vine. Cel mai naspa e sa se blocheze acceleratia pe zapada Duminica am iesit si s-a blocat la maxim repede am luat contactu si mana pe frana oleaca. la voi mai ii inca zapada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 la mine inca nu vine. Cel mai naspa e sa se blocheze acceleratia pe zapada Duminica am iesit si s-a blocat la maxim repede am luat contactu si mana pe frana oleaca. nu prea stiu cum e cu blocarea, da se blocheaza in genral sau de la frig, zapada si restul factorilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Da..a fost zapada.Acu 2 zile sa topit tot!Astazi o iesit soarele si o fost fain. Am iesit la o tura cu Vespa .Ovetto ii in garaj, o mica revizie si ceva tuning. :DAm inceput de marti sa lucrez la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 nu prea stiu cum e cu blocarea, da se blocheaza in genral sau de la frig, zapada si restul factorilor? De la frig se intepeneste pistonasu ala in carburator. Si eu am dat umpic cu uscatoru de par pe carb si s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 De la frig se intepeneste pistonasu ala in carburator. Si eu am dat umpic cu uscatoru de par pe carb si s-a rezolvat chiar asa am patit..am uitat sa zic mai sus.Cand se bloca, desfaceam si scoteam pistonasu ala zici tu si il puneam la loc ..dupa cativa km iar se bloca.A doua zi nu am putut sa-l scot.A inghetat. Acum nu mai am probleme de cand sa incalzit. Doar cand ii frig se intepeneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 ar trebui sa merg pana in cartier sa-i fac poze fostului scuter, sa vedeti ce cojit e , din pacate prietenului carui i l-am vandut e cam antitalent cand vine vorba de echilibru pe 2 roti si stiti si voi continuarea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Poza din toamna. Mi-au facut colegii o mica "farsa" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Si nu aveai cum sa il dai jos de-acolo?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Si nu aveai cum sa il dai jos de-acolo?) Pe sus ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) Hai, sa ridic si eu topicul putin l-am spalat si eu azi p'al meu dupa ce am venit de la o plimbare prin padure Editat Martie 7, 2009 de ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 unde ti numarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Sal ReDMoTo , Am si eu un scooter identic ca al tau , as avea si eu o intrebare... care e vit max la al tau ? Stima , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 hai sa ma bag si eu "cu o poza" P.S Dinku la-m vopsit azi...o sa postez niste poze cu el dupa ce il montez:)) deocamdata pun cu ce sa mai intamplat intrati aici sa ma vedeti http://www.youtube.com/user/rareshdink150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 fara numere ?:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeTo Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 fara numere ?:> cel mai frumos fara numere:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 hai sa ma bag si eu "cu o poza" P.S Dinku la-m vopsit azi...o sa postez niste poze cu el dupa ce il montez:)) deocamdata pun cu ce sa mai intamplat intrati aici sa ma vedeti http://www.youtube.com/user/rareshdink150 saracul runner portocaliu , cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 saracul runner portocaliu , cum arata paint job. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 hai sa ma bag si eu "cu o poza" P.S Dinku la-m vopsit azi...o sa postez niste poze cu el dupa ce il montez:)) deocamdata pun cu ce sa mai intamplat intrati aici sa ma vedeti http://www.youtube.com/user/rareshdink150 m-am uitat la cateva filmari acolo....imi plac castile voastre , de unde le-ati luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 unde ti numarul? numaru' mi l-au furat hotii...serios acum trebuie sa ma duc la primarie sa-mi iau altu dar nici nu stiu daca imi face altu..."moca" sigur nu, platesc si taxa aia de 1 mil macar sa-l faca... * si mi-au rupt si suportu ala uitete atent la el ca se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 ar trebui sa incepeti sa iesiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 pai eu am iesit si iarna ... si in ultima sapt numai pe scuter am stat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ar trebui sa incepeti sa iesiti iesim , cum sa nu in fiecare zi iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate