robychopper Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 OK nici op problema si daca tot am ajuns aici arunca o privire pe http://www.robychopper.4t.com este choperul meu si un nou proiect in curs CU RABDARE FACEM VISELE NOASTRE SA SE INPLINEASCA...ASA CA INCEARCA SAI INTELEGI PE TOTI:::SUNT BAIETI FOARTE BUNI SI AI FOARTE MULTE DE INVATAT SI DE LA EI UNICA PROBLEMA CE A FOST ;TONUL PE CARE TE AI EXPRIMAT::::NICI O PROBLEMA TE INTELEGEM ESTI BINE VENIT IN GRUPUL NOSTRU SI TE VOI AJUTA CIND POT SI CUM POT SALUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 si poate te prezinti si tu. .. ori aici.. ori in topicul asta /index.php?showtopic=6665 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 si poate te prezinti si tu. .. ori aici.. ori in topicul asta /index.php?showtopic=6665 asa ca si chestie topicul tot de mine este deschis si las ruga pe lil debul sa scrie citeva cuvinte in topic si acolo vei vedea clar ca neam prezentat majoritatea SALUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 LIL DEBUL NU STIE:CUM,DIN CE MATERIAL SI CUM SE SUDEAZA UN CADRU CUSTOM? SE POATE SUDA AUTOGEN?DAR ELECTRIC? SE POATE FACE DIN INOX? CE FEL DE INOX? CINE DA O MINA DE AJUTOR CU CEVA EXPLICATII,MAI ALES CA AM REMARCAT CA S-AU MAI FACUT LUCRARI DE ASTEA BENGOASE? MULTUMESC SI ASTEPT DAR NU VA BAGATI IN SEAMA DACE RASPUNSUL CONTINE URMATOARELE CUVINTE:NU---SE---POATE,CA SINT SATUL DE NEGATIVISTI. TU VORBESTI BAA.........ETC>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 pai daca nu te-ai obosit sa citesti topicurile vechi despre contructia unui chopper, atunci te rugam sa iti cauti o gara... ca motoreta .. canci... CUMINTE< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 eu am linistit apele...asa daca ati bine voiti...continuati tema topicului....Pt cel ce a deschis topicul sa studieze ultimele topicuri cu legatura la constructia cadrurilor si bancul de facut cadruri......leam readus la viata in special pt el Va salut....si pe viitor incercati sa respestati subiectul topicurilor CU RESPECTE roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 DEBULE SCOLA BAA>ZI CEVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 NORC CU COMUNITARU ALB CA S-A GASIT SA O ARDA LA MISTO. Ce să-i faci mă, Lil debil care eşti, asta e preocuparea unora pe forum. În altă ordine de idei, poate trebuia să mai scormoneşti lista de topicuri din acest grup.Eu cred că o fac aproape zilnic!Nimeni nu este atotştiutor în ceea ce priveşte chopperele, dar puţină muncă de căutare din partea ta ar face mai uşoară găsirea de informaţii cu privire la ceea ce-ţi doreşti să afli! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate