kawasaki_axx Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) Cu 15 min in urma pe la 14.35 pe A1 accident cu moto ,se pare ca motociclistul era singur ,la iesirea pe A1 spre Pitesti si se parea destul de grav ...nr moto de culoare negru cu terminatie ... XOD.Era singur mi-a spus fratele meu ..asa ca cine il cunoaste poate ia legatura cu apropiatii...FFFIU Nu ma injurati ca postez dar o fac in sensul de a se stii si afla mai repede ,cine ce cum.. Editat Aprilie 30, 2008 de kawasaki_axx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Numar de bucuresti sau de arges? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Cu 15 min in urma pe la 14.35 pe A1 accident cu moto ,se pare ca motociclistul era singur ,la iesirea pe A1 spre Pitesti si se parea destul de grav ...nr moto de culoare negru cu terminatie ... XOD.Era singur mi-a spus fratele meu ..asa ca cine il cunoaste poate ia legatura cu apropiatii...FFFIU Nu ma injurati ca postez dar o fac in sensul de a se stii si afla mai repede ,cine ce cum.. culoare neagra si atat? ce model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) culoare neagra si atat? ce model? Nu si-a putut da seama din mers ,dat fiind faptul ca militia nu-ti dadea voie sa opresti si ca moto era destul de tavalit.. Doar terminatia de ..XOD a vazut la numar... Editat Aprilie 30, 2008 de kawasaki_axx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 se pare ca nu stie nimeni.... poate dau astia ceva la stiri. totusi sper sa nu fie ceva grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate