craksman Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Cateva poze din cele 300 de la plimbarea pe care am facuto eu cu prietena mea in Ungaria. Fagaras-Eger-Budapesta si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pai bine, ma, te-ai gandit tu ca ar fi bine sa o alergi si pe asta de sa-i sara ochii, ca la guzzi?...................ufffff, saraca motocicleta........ na, ma, ca m-am dat si io cu frate-miu, dar ceva scurt asa, pana la Siriu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 1, 2008 Autor Share Postat Mai 1, 2008 vad ca le`ai adus la viatza pe amandoua,ce sa zic...........drumuri asfaltate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 si ce ne-ai adus de acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 rapitza ptr bio diesel!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 rapitza ptr bio diesel!! respect , frate ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Ati dormit in Budapesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 am dormit la Kapolna (KAL) 100km de budapesta pe autostrada spre Debrecen M3,am fost in budapesta doar ptr a vizita gradina zoologica si monumentele din jur,am dormit acolo ca a fost moca la niste prieteni......hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Am inteles, oricum superbe locuri. Am vizitat si eu Budapesta insa pe fuga, ce mi-a placut foarte mult a fost transportul, strazi largi, poduri mari si cu multe benzi, curatenie, si o groaza de locuri de vizitat. La mai multe excursii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 Am inteles, oricum superbe locuri.Am vizitat si eu Budapesta insa pe fuga, ce mi-a placut foarte mult a fost transportul, strazi largi, poduri mari si cu multe benzi, curatenie, si o groaza de locuri de vizitat. La mai multe excursii! si ai uitat sa postezi despre soferii civilizati care iti fac loc sa treci si te respecta in trafic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 din cate am vazut,merita vizitate si alte tari,nu imi vine sa cred ce diferenta mare este intre romania si alte tari din europa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 din cate am vazut,merita vizitate si alte tari,nu imi vine sa cred ce diferenta mare este intre romania si alte tari din europa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 .. bravoooooooooooo, si la anul sper sa te insotesc si eu intr-o excursie gen Ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate