agoox Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 As vrea sa-mi iau un motor pentru incepatori si nustiu ce sa aleg:(. aprilia ii cu 230 euro mai mult deci... puteti posta niste opinii despre motoarele astea? cateva plusuri si minusuri ar fi foarte binevenite. P.S. pl nu mai aduce-ti argumente de genu: kymco= chinezarie si deja ii de rahat mai ales cei care nici nu au vazut cum arata nu mai zic de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 nu ai postat unde trebuia.... posteaza aici eventual:/index.php?showforum=119 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Nu l-au multumit raspunsurile de aici: /index.php?...=204359&hl= Cred ca omul nu vrea sa accepte adevarul si va face topicuri pana cand cineva ii va canta in struna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Mai 3, 2008 Autor Share Postat Mai 3, 2008 (editat) nu ai postat unde trebuia.... posteaza aici eventual:/index.php?showforum=119 merci mult ... cautam sectiunea asta dar pe moment nu am dat de ea sunt nou pe forum si nu stiam exact unde-i. nu am creat alt topic de dragul de a crea acolo vroiam doar sa vad diferenta dintre motorul de 2 timpi si unu de 4 timpi, si am aflat. aici vroiam sa aud si cateva pareri bune, sau rele despre modelele astea noi. dar vad ca marea majoritate sunt pro Aprilia. Rog un admin sa stearga topicul asta. Merci mult pentru tot. Asfalt uscat. Editat Mai 3, 2008 de agoox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate