Dan George Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Foarte msito.In ce luna ati fost acolo?Ati dat de portiuni unde a trebuit sa va ajutati reciproc pentru a trece motorul?Sau ati trecut peste tot fara ajutor extern fiind pe gume pe strada.Eu pe GS am tot gume de strada. Am fost la sfarsit de Iulie, parca. Totul a fost OK. Urcarea pe asfalt, de la Novaci la Ranca este Dumnezeiasca. Apoi, de la Ranca, drum cu bolovani si pietris. Doar in apropiere de Obarsie, cam la vreo 10Km, am intrat in padure si am dat de noroi, si eram si pe coborare usoara. Am derapat ceva, dar nu am cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NikonXR Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Ionut voi ati fost la Iezer sus sau doar la lacul Iezer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 19, 2005 Autor Share Postat Iunie 19, 2005 Nixon, la ce te referi "iezer sus"? Am vrut sa ajungem la lacul iezer, insa am reusit sa ajungem doar pana undeva pe iezerul mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Fratilor, daca ma luati, vin si io cu GS-u' meu proaspat achizitionat. Mentionez ca sunt bata da' nu ma predau. Ce-o fi, o fi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Ce fel de GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 BMW F650GS / 2005 Maine ii iau numerele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Ionut voi ati fost la Iezer sus sau doar la lacul Iezer ? Drumul pt masini duce pana in varful Iezer ,iar lacul este cam 60 m mai jos. Din cate i-mi aduc aminte nu se putea cobori decat pe jos pana la lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 @ Kuki: sa-l stapanesti sanatos pe GS. Nu te luam cu noi ca e pacat de investitia ta. Bucura-te de el si cand te saturi si iti iei o motocicleta enduro ne dai de veste @ Edi: e ca tine. Cand am zis "la lacul iezer" nu ma gandeam ca o sa bagam roata in apa. Apreciez insa atentia ta la detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 (editat) Multumesc de urari dar sa stiti ca nu l-am luat sa-l tin numai pe asfalt. Dar daca nu ma vreti, asta e. Oricum va doresc distractie maxima ! Editat Iunie 23, 2005 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 24, 2005 Autor Share Postat Iunie 24, 2005 Kuki, esti binevenit! Faza e ca BMW-ul o sa se farame daca tragi tare de el. La inceput merge ... ca e muncitor, insa o sa te lase repede. Problema lui cea mai mare e suspensia: are cursa scurta, motocicleta e grea, si la fiecare hop mai nasol suspensia ajunge la capat. Dupa ce o sa auzi "clank" de cateva zeci sau sute de ori o sa ramai cu amortizoarele in brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 No problem. N-am de gand s-o las mostenire... Si daca ma "clantzaneste" prea des, ii pun de Dakar ca alea se plimba 210 mm cica, fata de 170 astea de acum. Si daca voi vreti sa faceti alpinism cu KTM-urile voastre, eu pot sa-mi trag sufletul jos, la o bericioaica... La ce am vazut in pozele voastre, eu cred ca ar face ftza si curcanu' meu... Dar pana atunci ne vedem pe traseu sau pe la Arc si mai schimbam o impresie, doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Merge si GS-ul lui Kuki pe acolo.Depinde insa cel mai mult de pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 sigur ca merge. merge si prin locuri mai rele. Eu ziceam doar ca nu merge de prea multe ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 (editat) Iata si Curcanu', a doua zi de la intrarea in legalitate... Editat Iunie 25, 2005 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 ...am vrut sa vad de ce suntem in stare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 (editat) ...si ne-am lasat pagubasi. (cu caucioacele astea... ) Noroc c-am sunat un prieten... Editat Iunie 25, 2005 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Bravo KUKI. Ai câstigat Rally Raidu' Cine ar fi crezut acum câtiva ani ? Cred ca nici tu! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate