Mark81 Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Felicitari omule, si sa o stapanesti sanatos! P.S. Esti definitiv acolo, sau vrei sa te intorci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 nostalgia imi spune sa ma intorc, realitatea sa nu. definitiv nu se poate sta aici, esti tot timpul cu viza de rezidenta care se reinoieste la 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 arunescu-le esti cel mai valabil de pe aici...te-ai ajuns Sfaturile pe care le-ai tot primit sunt cu buna intentie, dar sa sti ca traficul de acolo nici nu se compara cu cel din Bucuresti sau macar Ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 arunescu-le esti cel mai valabil de pe aici...te-ai ajuns "ajuns" cred ca inseamna sa ai macar o locuinta a ta si un cont in banca ce nu tinde spre 0 la sfarsitul lunii - nu e cazul meu traficul e un cosmar intr-adevar, dar au sosele lungi, largi, luminate si goale in afara oraselor - perfecte pentru moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Arunescule, arata incredibil. Sincer imi doresc sa vin in dubai sa imi iau motor...dar nu stiu care ar fi costurile sa o aduc in romania. acum ca am vazut pozele am ramas cu gura cascata (la propriu)... Felicitari si sa te bucuri de ea asa cum trebuie, fara incidente. sa o stapanesti sanatos, si sa mai bagi poze... iti doresc racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Sincer imi doresc sa vin in dubai sa imi iau motor...dar nu stiu care ar fi costurile sa o aduc in romania. 185869[/snapback] am incercat si eu dar se pare ca ce castigi cu pretul de aici pierzi la vama in Ro. niste preturi informative aici: /index.php?showtopic=17119 ieri dupa ce am ajuns acasa mi-a sarit in ochi cauciucul spate care are urme de rulare pe margini unde inainte era curat luna - inca un pic si-l ajung pe Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iulie 17, 2005 Autor Share Postat Iulie 17, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 Superba motcicleta sa o conduci sanatos. Intr-un viitor indepartat o sa-mi iau si eu una si at iesim la o Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Ianuarie 14, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2006 eu si ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 Superba....sa iti traiasca..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2006 ultima plimbare azi am vandut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 @Arunescu M-ai bagat rau de tot in boala cu pozele si cu motoreta asta Bastard! E(ra) superba!! Ce urmeaza? Stiu ca te incanta ideea uneui streetfighter acum ceva vreme ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Arunescule ce film se turna acolo? Banuiesc ca ceilalti cu miarele erau mai vechi in bransa, ai putut sa te tii dupa ei? pt ca dupa cum arata drumurile si fiarele pe 2 roti ai putea auzi si bangul sonic daca te fortezi mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 drumul ala printre munti m-a lasat fara cuvinte si cu un zambet larg sub casca. a fost prima oara cand am mers pe acolo. nu stiam de el, dar e departe - in Oman. cauciucul spate avea sant pe mijloc dupa "plimbare". absolut incredibil si foarte, foarte diferit de autostrazile largi si drepte cu care eram obisnuit Ce urmeaza? Stiu ca te incanta ideea uneui streetfighter acum ceva vreme ... nu mai urmeaza nimic pentru mult timp. trebuie sa avem o casuta/apartament al nostru in primul rand (eu si sotia). distractiile/motociclismul vor trebui sa astepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate