Sari la conținut

comunistele isi dau in stamba


NaeL
 Share

Postări Recomandate

Cica mai am un pic pana sa imi iau si io carnetu si cum am deja motor pe care il tineam la munca, ma decid sa il iau acasa si il rog pe Aleko sa ne ia pe amandoi sa ne duca acasa. Cand dau sa scot motoru din subsol imi dau seama ca nu mai am nici benzina, nici baterie, asa ca il chem pe om cu canistra si redresor la el, ca doar are atas :wave: Incarcam noi bateria cat de cat juma de ora acolo si reusim sa o pornim. Intre timp apar primii stropi de ploaie. In drum spre casa cica hai sa ne oprim la Arc sa o salutam pe Janel, si apoi sa facem si o scurta plimbare. Porneste a mea fara probleme dar cand ajungem la Casa Scanteii se opreste si nu mai porneste deloc. Ajungem la concluzia ca s-a descarcat bateria si nici cheie sa o desfacem nu avem, asa ca pleaca Aleko cu Janel sa recupereze sculele din atasu lasat in Piata Victoriei :o . Acolo constata ca nici a lui nu mai porneste, asa ca se intorc cu sculele in brate, calare tot pe nipra lu Janel (care are doar 1 loc pe sa). Cu chiu cu vai se intorc pe la 22:30 si incercam iar sa desfacem bateria (e prinsa intr-o cutie). Reusim dupa fro 1 ora cand gasim cheia potrivita :o . Dupa ce improvizam un cablu si pornim motoru reusim sa plecam de la Casa Scanteii la 1 fara un sfert prin ploaie si balti, fara lumini, sa nu consumam bateria. Cand am ajuns la mine, nu mai voia sa porneasca nipra, dar pana la urma au reusit sa ajunga in Crangasi la Aleko, unde a cedat definitiv (mergea intr-un cilindru). In final Janel trebuia sa ajunga in Berceni si s-a apelat la cea mai fiabila dintre toate : Dacia.

3 comuniste mari, toate trei au cedat intr-o seara :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 116
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Oare asta sa fie solutia (si la bani putini vis-avis de cele strainesti ...) ????..crede cineva ca stam pe comuniste doar din principiu ?? normal ca stam pe comuniste pt. ca banii sunt putini si din acestia incercam sa ne facem damblaua :blbl: !!!...aratati-mi unul care are bani ..dar sta pe cominsta doar pt. ca crede ca sunt cele mai tari (daca aveti totusi un asemenea specimen ...duceti-l la doftor!!! :wave: )...oricum trebuie sa defilam cu ce avem !!! (ganditi-va ca MULTI!!!!! aspira chiar si la o biata de comunista ...asa varza cum e !) si oricum asa cum am mai spus-o de cele mai multe ori nu comunistele sunt de vina ! ci oamenii de pe ele ! :o pt ca vor sa le trateze ca si pe cele straine (desi si in alea bagi o gramada de bani ...ca nu-ti permiti sa mai bagi ulei de 40.000 lei)! adica sa traga de ele la maxim cu o intretinere inexsistenta !!!...am fost in targ (vitan !) si am vazut baterii de dacii in atase ! sau legate cu sarma de motor (binen-teles ca propietarii...spuneau "ca asta e boala lor " ) vrajala ! ..nu zic nu !si eu am avut probleme cu ea la incarcare ...dar dupa ce am facut totul ca la carte ..nu am mai avut probleme cu incarcatul !(am alte probleme(electrice) cu motorul ..dar nu din vina lui ! ci din proasta intretinere de care a beneficiat pana sa ajunga la mine !)

 

Cam atat !

 

 

Nemultumitului i se ia darul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu cred ca sunt bune pentru inceput, pentru ca sunt ieftine iar daca le trantesti nu faci cine stie ce paguba. Dar tot timpul apar probleme mecanice. Eu am avut o Jawa si a fost a fost un chin . :wave:

 

Nu zic, sunt unele puse f bine la punct, dar pentru cat timp... :blbl:

In plus nu prea ai curaj sa pleci cu ele da drum lung. :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu cred ca sunt bune pentru inceput, pentru ca sunt ieftine iar daca le trantesti nu faci cine stie ce paguba. Dar tot timpul apar probleme mecanice. Eu am avut o Jawa si a fost a fost un chin . :wave:

 

Nu zic, sunt unele puse f bine la punct, dar pentru cat timp... :o

In plus nu prea ai curaj sa pleci cu ele da drum lung. :blbl:

Bai "Vitezistule" :o ... a fost un chin pentru tine pentru ca nu te pricepeai la ea...de asta a fost un chin...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:o oricum, e tehnica anilor 50-60 :blbl: . Orice le-ai face, tot iti fac probleme.

Pana cand atata amar? Mai bine strangi un pic din poponeata' si dai un ban, da stii ca n-ai probleme. :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca cititi bine pe acest forum, nici cele japoneze(si nu numai!) nu sunt lipsite de bube (tot datorita proastei exploatari)!...sorry ! dar asta e !(iar cu cat costa o reparatie la japoneza iti iei o comunista !)....cat costa un cauciuc (nou!) de honda ?...(daca le pun pe amandoua ) imi iau un motor rusesc (si cu cat as mai da pe o carena ...il fac ca nou!) :wave:

 

 

 

moto straine sunt pt. oameni care au bani si isi permit sa le intretina ! -PAREREA MEA-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oare asta sa fie solutia (si la bani putini vis-avis de cele strainesti ...) ????..crede cineva ca stam pe comuniste doar din principiu ?? normal ca stam pe comuniste pt. ca banii sunt putini si din acestia incercam sa ne facem damblaua  :o !!!...aratati-mi unul care are bani ..dar sta pe cominsta doar pt. ca crede ca sunt cele mai tari (daca aveti totusi un asemenea specimen ...duceti-l la doftor!!! :o )...oricum trebuie sa defilam cu ce avem !!! (ganditi-va ca MULTI!!!!! aspira chiar si la o biata de comunista ...asa varza cum e !) si oricum asa cum am mai spus-o de cele mai multe ori nu comunistele sunt de vina ! ci oamenii de pe ele !  :blbl:  pt ca vor sa le trateze ca si pe cele straine (desi si in alea bagi o gramada de bani ...ca nu-ti permiti sa mai bagi ulei de 40.000 lei)! adica sa traga de ele la maxim cu o intretinere inexsistenta !!!...am fost in targ (vitan !) si am vazut baterii de dacii in atase ! sau legate cu sarma  de motor (binen-teles ca propietarii...spuneau "ca asta e boala lor " )  vrajala ! ..nu zic nu !si eu am avut probleme cu ea la incarcare ...dar dupa ce am facut totul ca la carte ..nu am mai avut probleme cu incarcatul !(am alte probleme(electrice) cu motorul ..dar nu din vina lui ! ci din proasta intretinere de care a beneficiat pana sa ajunga la mine !)

 

Cam atat !

 

 

Nemultumitului i se ia darul !

:wave:

 

Sunt de acord cu ce a spus el...poate ca unii insa nu inteleg ca motociclismul este o pasiune si ca nu se chiama masochism mersul pe IJ...poate nu imi permit altceva...dar totusi vreau sa merg cu motocicleta...care este problema?

Nu stiu de ce cei care au avut si ei odata o comunista nu mai inteleg acest lucru...Fratilor suntem toti MOTOCILISTI fie ca ai Suzuki...Hayabusa fie ca ai IJ sau poate o Mobra sau un Minsk...nu stiu de ce nu te inteleg si se uita altfel la tine..."poate ca o sa imi cumpar si eu o comunista sau imi repar "Mobra" lu' bunicu ca sa merg si eu cu voi, pentru ca cu ultramotocicleta mea sport nu pot sa merg cu voi pentru ca sunt prea rapid pentru voi si de asemenea..daca sunt vazut cu voi stric firma..."

Nu asa fratilor...totusi suntem toti la fel, nu neaparat motociclisti...inainte de a fi motociclist esti om...toti suntem oameni...tot doua c***e avem toti si de aceea nu stiu de ce este aceasta discriminare.

 

Numa' bine!

Editat de Phoenix_Harley
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:o oricum, e tehnica anilor 50-60 :o  . Orice le-ai face, tot iti fac probleme.

Pana cand atata amar?  Mai bine strangi un pic din poponeata' si dai un ban, da stii ca n-ai probleme.  :wave:

Da nu ai probleme...

De aceea nu ai tu probleme cu japoneza...d-aia din 30 in 30 de km ii scoti bujile si sufli in ele :blbl: ...nu sunt probleme deloc la japoneze...ha ha ha ce sa zic...ma faci sa rad. Si tot din cauza faptului ca nu ai probleme te plimbi cu cisterna de la PETROM dupa tine. :)

 

Hai sa fim seriosi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu unul respect tot ce merge pe 2 roti (si are motor !)..eu voi oprii daca un MOTOCICLIST are probleme indiferent ca are sportiva sau comunista !...pentru ca INDIFERENT DE CE SCULA AI, PE TOTI NE PLOUA LA FEL ...SI TOTI SIMITIM VANTUL PE LA URECHI!

 

 

P.s. Desi la cea sportiva opresc sa-i dau un nr. de tractari auto sau sa fumez o tigare cu el/ea pt. ca alceva nu stiu ce sa fac la un motor care are calculator sau mai stiu eu ce chestii (injectii, 4 carburatore ...) Nu cred ca pot sa-l ajut cu altceva pt. ca pur si simplu imi prind urechile la de' astea straine !

Editat de scaf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:blbl: dar aici nu vorbeam despre asta. Eu respect pe oricine merge pe doua roti.(excludem bicicletele :wave: ) .sunt de acord cu tine, si tu stii prea bine chestia asta. sunt cel mai concret exemplu.

 

Tu chiar nu faci diferenta intre reglaje si proiectare proasta. :o

Fiecare tinde spre ceva mai bun, mai frumos, dar cand unii compara un Festival cu un Harley... asta e.

sa ma anunti si pe mine cand vei prinde 120/h cum ai zis, sa-mi iau si eu una ca de...sunt vitezist. :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-un fel sunt de inteles cei cu 'japoneze', mai ales cu moto de viteza, atunci cind nu vor sa mearga in grup cu 'comunistii'; si-au luat motoare de viteza ca sa mearga cu... viteza, nu cu 70-80 la ora. Problema e atitudinea pe care o au unii :wave: . Dar asta e: nu motorul te face om/faptul ca esti motociclist te face mai bun. Asa cum daca esti rocker/manelist nu esti neaparat de treaba/un nemernic s.a.m.d.

Ne place sa credem ca suntem o comunitate unita noi motociclistii, dar ma tem ca nu e chiar asa. Nu de putine ori am vazut pe forum certuri intre choperisti vs. vitezisti, ai 'batrini' vs. incepatori, membrii nu stiu carui club vs. restu' lumii. Motivele se gasesc daca le cauti :o

 

Concluzia e ca daca esti om, poti fi, in timp, si un bun motociclist, indiferent ce motocicleta ai. Daca nu, vei fi doar un snob care dupa ceva timp va regreta timpul petrecut pe motor pt ca il dor oasele, a obosit si oricum, nu mai e la moda....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A mai fost aceasta discutie despre respectul dintre motociclisti...este un subiect foarte controversat.

Intrati aici:  /index.php?...pic=20113&st=32

aici vorbeam despre motoarele comuniste. cat de bune sau cat de proaste sunt.

nu are legatura cu respectul dintre motociclisti.

 

pana la urma trebuie sa recunoastem cu totii, ca fiecare am vrea ceva mai bun. ca nu se poate e alta chestie. dar nu trebuie sa ridicam in slavi motoarele comuniste, ca de... pe astea n-i le permitem, astea sunt cele mai bune. -parerea mea :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) dar aici nu vorbeam despre asta. Eu respect pe oricine merge pe doua roti.(excludem bicicletele :blbl: ) .sunt de acord cu tine, si tu stii prea bine chestia asta. sunt cel mai concret exemplu.

 

Tu chiar nu faci diferenta intre reglaje si proiectare proasta. :P

Fiecare tinde spre ceva mai bun, mai frumos, dar cand unii compara un Festival cu un Harley... asta e.

sa ma anunti si pe mine cand vei prinde 120/h cum ai zis, sa-mi iau si eu una ca de...sunt vitezist. :o

:wave: :o Auzi...scuteste-ma!

 

In primul rand cine a comparat Festivalul cu un Harley? Eu sigur nu! Nu sunt nebun! Stiu foarte bine ce am spus si ce nu am spus.

In al doilea rand daca nu te pricepi stai in banca ta si nu te mai uita in gura tuturor cretinilor care spun povesti vanatoresti. Normal ca nu poti avea performante daca nu te pricepi sa reglezi si sa repari o motocicleta. Apoi daca mai si conduci prost si ai pretentia ca un Festival sa iti prinda 100 km/h in cateva secunde...

Este normal ca astfel de oameni care sunt "afoni" din acest punc de vedere, oameni care habar nu au cum functioneaza un carburator sau un motor in 2T (dar totusi umbla in el si repara si pe la altii) se apuca sa il regleze dupa ureche...Este normal sa aspuna ca sunt proaste...nu zic ca sunt extraordinare...dar

Si sa stii ca Festivalul prinde 120...

Mai intreaba si tu pe altii care stiu...nu pe...sau mai bine lasa...oricum tu nu poti sa intelegi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersi ptr. semne :o .

Eu cred ca stiu f. bine cum functioneaza un carburator, mai ales ca zilnic il demontam in 2 minute. :blbl: :o , iar despre functionarea motorului in 2 t: cand altii visau sa aiba 'motor', eu faceam animatii cu functionarea motorului in 2T, dupa motorul meu de jawa. www.motorlife.ro

Nu stiu daca chiar sunt 'afon', eu zic ca nu: :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aici vorbeam despre motoarele comuniste. cat de bune sau cat de proaste sunt.

nu are legatura cu respectul dintre motociclisti.

 

pana la urma trebuie sa recunoastem cu totii, ca fiecare am vrea ceva mai bun. ca nu se poate e alta chestie. dar nu trebuie sa ridicam in slavi motoarele comuniste, ca de... pe astea n-i le permitem, astea sunt cele mai bune.  -parerea mea  :wave:

Corect!

Ai pus punctul pe "i"

"Aici vorbeam de motoarele comuniste". Tu ce cauti aici? Ca vad ca acolo la motocicleta la tine scrie "Suzuki GSXR" ...lasa-ne in durerea noastra sa discutam despre motocicletele noastre comuniste, despre cat de bune sunt, despre pistoane, cilindrii, carburatoare, cum le mai carpim, ce mai improvizam ca sa merga...este problema noastra...posteaza acolo unde posteaza in general vitezistii aia fitzosi ca tine. Lasa-ne in pace. Nu esti bine venit aici. Vorbeste in continuare cu prietenii tai despre cum va dadeati pe o roata aseara pe ploaie pe Calea Bucuresti sau pe A.I. Cuza sau despre cum prindeti voi viteze astronomice de 250 si ceva de km/h...cam asta este...nu am nimic cu nici un motociclist...mai putin cu tine...sau poate nu am nimic cu nici un motociclist adevarat...tu nu cred ca esti daca te comporti astfel...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este un forum public, si oricine are dreptul sa-si spuna parerea, chiar daca are alt tip de motor decat cel cu care vorbeste. Pana la urma nu conteaza ce motor ai. Important e sa fii om.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana la urma eu zic sa nu ne mai certam pe carburatoare, 2t si alte alea.

sa demonstram ca avem motoare sa ne plimbam cu ele, sa mergem la intruniri, nu sa le tinem in fata blocului, pentru imagine, ca da bine la tipe....

la cat mai multi km......ne vedem pe drum :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de un am de cand am vitezista am facut nu mai putin de 8.000 km. si asta cu Cisterna de la Petrom dupa mine. cu consum de 12%.

Tu cu cat te lauzi? ai facut 1.000? nu prea cred.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu asa fratilor...totusi suntem toti la fel, nu neaparat motociclisti...inainte de a fi motociclist esti om...toti suntem oameni...tot doua c***e avem toti si de aceea nu stiu de ce este aceasta discriminare.

 

Numa' bine!

Eu de ce nu am niciciunul? (asta apropo de discriminari)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si uite asa intervine invidia .Serghei..ia-ti mami Gixxer ca sa nu mai ai cu ce sa te iei de Robert

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...