pizzahunter Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Citeva poze de la zilele Honda,distractie si show pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Da, asa se pare. Mai vrem poze, daca de mers pana acolo nu am fost in stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin25de Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Da, asa se pare. Mai vrem poze, daca de mers pana acolo nu am fost in stare. Se pare ca atmosfera a fost super! Show-ul pe masura! Si unde mai pui ca nu a fost manele+manelari-less dehhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Copernicus Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Pfff.. super tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 alte poze ceva filamri? ce`i care au fost mi`ati putea spune cat a fost intrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 tare rau de tot,faine poze si show-ul a fost pe masura cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Mare de motoare .Ma intreb oare cate sa fi fost de toate.Show de exceptie la un brand cu personalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 super poze... anul viitor merg si eu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate