miha_hoe Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Hai noroace Vici Si un clip cu toba mea Leo Vince salutare Editat Iulie 12, 2008 de miha_hoe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 POZE NOI : Xenon + Rim Stripes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 vici,sigur nu consuma mai putin? eu am scos 3,9 cu gs 500 tot cam la 90-110 la ora si e 500 cmc,nu 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) bai , nu stiu ... adica nu am mers niciodata pana nu am mai avut benzina in rezervor ... doar aproximez putin .. VREAU SI EU SCUT LA MOTORRRRR !!! Editat Iulie 13, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 imi place tare poza cu oile:X:X:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 19, 2008 Autor Share Postat Iulie 19, 2008 imi place tare poza cu oile:X:X:)) e de fitze poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 hai ca te`ai mai laudat o data cu filmuletul:P:))...laudarosuleee:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 de plictiseala ..... prea putini posesori de Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) vici,sigur nu consuma mai putin?eu am scos 3,9 cu gs 500 tot cam la 90-110 la ora si e 500 cmc,nu 125 Motor mai mic nu inseamna neaparat si consum mai mic. I-am dat unui prieten mobra mea (Suzuki VX800) sa se duca pana la Constanta, la dus a mers cu 130 si i-a luat 4,5 iar la intors l-a prin ploaia si a mers numai cu 100 si i-a luat 4%, el zicea ca 3,5 dar nu-l cred. Rezistenta la inaintare este cam aceeasi pt toate mobrele iar pe urma factorul cel mai important este greutatea si viteza cu care mergi. Motoarele de 125 consuma f putin in oras, aici sunt imbatabile, n-am auzit pe nimeni sa-i sara de 4%. Editat Iulie 22, 2008 de lznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Stiti cumva unde gasesc o Honda Varadero 125 SH sub 10.000 km ? Va intreb pentru ca eu nu am gasit pe aproape nicaieri un anunt recent ! Salutari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 www.mobile.de eu chiar de acolo mi`am luat`o si a fost ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 cam ce viteza maxima atinge o honda varadero? ca m-ar interesa si pe mine o honda varadero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 depinde cat de "maxim" o forjezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 da asa daca o forjezi putin timp cam cat atinge maxim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 da asa daca o forjezi putin timp cam cat atinge maxim? nenea....cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 www.mobile.de eu chiar de acolo mi`am luat`o si a fost ok Si cum ai adus-o in tara ? Au existat taxe aditionale de vama& stuff ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Si cum ai adus-o in tara ? Au existat taxe aditionale de vama& stuff ? si eu tot de pe mobile am luat'o pe'a mea deci vorbeste cu baietii de pe forum care aduc motoare din germania...le dai un avans ei iti aduc motorul la usa ... si faci toate actele taxa da se plateste.. acum pt baiatul care intreba cat prinde varadero ... prietene daca deja ne'ai luat cu cat prinde maxim...sa inteleg ca te'ar lamurii o aprilia RS125 ca aia e in 2 timpi si "rupe".. asa honda varadero e un motor mare..pt unul de 125, areun motor in 4 timpi suna excelent..e un motor pt calatorii de placere sa mergi nu de curse..si prinde 125-130 cu motorul cald atat i'am dat eu pe o distanta scurta... sanatate maxima Editat Iulie 24, 2008 de miha_hoe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 si eu tot de pe mobile am luat'o pe'a meadeci vorbeste cu baietii de pe forum care aduc motoare din germania...le dai un avans ei iti aduc motorul la usa ... si faci toate actele taxa da se plateste.. Inteleg ca vrei sa-mi dai informatii cu pipeta,insa cat reprezinta taxele fata de pretul de pe site ? (cat le iese baietilor,cat costa vama,cat costa inscrierea & stuff ) Intreb pentru ca sunt deja la limita cu bugetul,si daca se mai adauga inca vreo 300 euro,mai bine iau CBR 125 din tara. Multumesc si sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Inteleg ca vrei sa-mi dai informatii cu pipeta,insa cat reprezinta taxele fata de pretul de pe site ? (cat le iese baietilor,cat costa vama,cat costa inscrierea & stuff ) Intreb pentru ca sunt deja la limita cu bugetul,si daca se mai adauga inca vreo 300 euro,mai bine iau CBR 125 din tara. Multumesc si sanatate ! nu se plateste nici o taxa la vama, platesti inmatriculatul care cu numere preferentiale iti iese pe la 4 milioane, si transportu o sa te coste in jur de 4-500 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Ok,multumesc de info. Daca nu gasesc Varadero 125 in tara,atunci iau CBR 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) nu gasesti varadero 125 de vanzare in tzara pentru fanii mei : Editat Iulie 29, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 am vazut azi dimineata honda varadero de la Onuta.vroia 2100 euro si avea cam 35000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 salut, nu este de vanzare hondita mea...o zis fratemiu la plesneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 vreau sa ii pun si eu niste oglinzi mai dragutze la varadero ce imi recomandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 taxa da se plateste.. vezi ca minti nu se plateste nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate