baluba16 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 SALUT! are un prieten un Ij jupiter 4!.... motoru se da cu inca un motor rezerva(vezi pozele ), segmentat recent, carburator keihin, proaspat vopsit, imatriculat fara vt, si asigurare, platou platini nou! probleme: shaua trebuie facuta(imbracata), si reglat aprindirea detalii: 0726725299 Nicu... la ori ce ora! PRET!!. 200e neg.... nu de alta da baiatu si-a luat japoneza!, si nare ce sa mai faca cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 BAAAAAAAAAI, CE FRUMOS PARE! ma rog, mai putin chestiile alea atarnate de manere si desenul de pe rezervor bine, si in afara de bara aia pe post de crashpad. sau aia e normal sa fie acolo? sau e chestie de pus picioarele? cum au aia la harley(?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 BAAAAAAAAAI, CE FRUMOS PARE! ma rog, mai putin chestiile alea atarnate de manere si desenul de pe rezervor bine, si in afara de bara aia pe post de crashpad. sau aia e normal sa fie acolo? sau e chestie de pus picioarele? cum au aia la harley(?) un up! nu vrea nimeni? cine cunoaste stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 un rezervor care sta degeaba .. nu ai...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 cine cunoaste zice ca are cel putin cilindrii de jupiter 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 SALUTARI UP HAI FRATILOR SARITI PRETUL E SUPER OK BAFTA LA VINZARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Ba tovarasi, tre sa recunosc ca tare e frumos... Jos palaria. Intrebarea e cum mere? Ca daca n'are ITP, am mai vazut eu d'astea (adica a mea a mers pina in fata blocului , dupa care...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 (editat) Ba tovarasi, tre sa recunosc ca tare e frumos...Jos palaria. Intrebarea e cum mere? Ca daca n'are ITP, am mai vazut eu d'astea (adica a mea a mers pina in fata blocului , dupa care...) dupa care... dak esti meserias, sti care-i treaba, daca nu faci rost de unu' si vezi ce si cum!... no coment! vi.. vezi, iti place ok dak nu asta e fara suparare! ms fain! si un UP! cine cunoaste zice ca are cel putin cilindrii de jupiter 3 mda! are cilindrii de jupiter 3 UP!... negociabil!.... lipsa de spatiu pt depozitare .... Editat Mai 9, 2008 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 un upp de la mien..a fost ijul meu.. inainte de a fii la mine a fost al fratelu-i mei moto_comuniste..2 ani a lucrat peel...toata vopseaua data jos...pana la carne...kit spritz chit, vopsit de kerosen, cu vopsea profesionala, etul e nou, eu i-am pus carburatoru:P deci motoreta la mine o mers, nicu nu so prea dat cu ea, i-a pus platou nou si i s-a dergalt si asa a lasat-o..are altceva.. deci cum am zis..mobra a fost amea, deci e buna si pretul zic k e ok:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 un upp de la mien..a fost ijul meu.. inainte de a fii la mine a fost al fratelu-i mei moto_comuniste..2 ani a lucrat peel...toata vopseaua data jos...pana la carne...kit spritz chit, vopsit de kerosen, cu vopsea profesionala, etul e nou, eu i-am pus carburatoru:P deci motoreta la mine o mers, nicu nu so prea dat cu ea, i-a pus platou nou si i s-a dergalt si asa a lasat-o..are altceva.. deci cum am zis..mobra a fost amea, deci e buna si pretul zic k e ok:) up.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 ce sa zic...de aici de la mine arata ca un jupiter 3...o fi cumpar motorul de rezerva daca e de jupiter 4 si are acte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 sigur e ij 4 chiulasele sant de 3 dar daca are si cilindri tot de 3 e super motorasu asta diferenta e ca cilindri de 3 are galeriile de admisie putin mai mari ca cel de 4, sant mai buni, diferenta se simte atunci cand ai dai gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate