wolf4mwolf Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Lasati abureala !!!!! Ne vedem in Erusco???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 ia ghiceshte??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Daa ... watch out, ca vin cu fiara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Daa ... watch out, ca vin cu fiara. vezi sa nu inceapa ploaia ca nu po s-o scotzi din garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Aoleu ce-l alerg p-asta. Eu pe Kawa, el pe Ludix, mi se pare cinstit din punctul meu de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Aoleu ce-l alerg p-asta. Eu pe Kawa, el pe Ludix, mi se pare cinstit din punctul meu de vedere da, shi ce propui!!! daca intram in trafic, te faci de ras, itzi da ludixu' clasa!!!!! io zic sa vii mai bine cu ratb-ul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Se poate veni si pe jos?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Se poate veni si pe jos?!? hai sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Da mai apuci tu trafic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 la cat e intalnirea ? ca iar am uitat ? nu vreau sa fiu singur pe acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Daca ajungi pe la 9-10 sigur nu vei fi singur acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 cand il vedem ca vine, ne ascundem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 tot v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 ...shi ai venit repede acasa sa bagi un post...absent in BLACKLAND! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 hmmmm ipman iar ne-a tras tzeapaaa.... viatza lui e in pericol, a fost prins de noroaiele miscatoare si acum se chinuie sa se salveze din ele... Hang in there buddy we're gonna save you, but first let's get some beeeeeer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 ...shi ai venit repede acasa sa bagi un post...absent in BLACKLAND! N-am mai ajuns sorry ... eram cu moto si am dus-o pe miu acasa ! apoi m-am gandit ca nu pot sa beau ... lucru care mi-ar fi facut rau . trebuie sa vin pregatit cu tranvai-u ! ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Mare vrajitor, am fost prezent la datorie. Cu fiara si martori. Numai vrajitorii astia intirzie de fiecare data. Si a trebuit sa plec si la servici din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Mare vrajitor, am fost prezent la datorie. Cu fiara si martori. Numai vrajitorii astia intirzie de fiecare data.Si a trebuit sa plec si la servici din pacate. moaaa.... sa inteleg ca bila mea magica shi-a batut joc de mine... hmmm... o sparg sa moara io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 O fi bila din aia chinezeasca, contrafacuta? Powered by JinLun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Mare vrajitor, am fost prezent la datorie. cu sigurantza!!! cum ai auzit zgomot de motor de ludix, cum ai disparut din zona!!!!! cin' tzi-a spus ca e bun ludixul la liniutze shi nu tre' sa te pui cu el!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Ia uite la el ce loveste sub centura ... N-am fugit de Ludix ... ma duceam sa-mi iau camera D-aia bengoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate