Liviu Pavel Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Oameni buni, am un motor comunist si vreau sa facem o plecare ( eventual daca stiti vreo una sa mi-o spune-ti ) in grup, de preferat pe la munte, dar cu motoare comuniste. Nu vreau sa ne lase intr-un nor de praf altii care au avut o renumeratie dupa buget suficienta cat sa isi ia un motor de o "alta" provenienta. Bine cu cat mai multi cu atat mai bine, chiar mi-ar placea sa fie si alte natii (mai bune) dar cu siguranta vor incepe sa se strice (comunistele, logic) si vor trebui sa aiba rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Pai eu as pleca oriunde... .... dar cam departe Cluj de voi... .... Da cred ca am ceva "curaj" ca saptamana viitoare ma duc cu Jawasaki in Budapesta (dupa prietena mea ) Asfalt uscat fratilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 io vreau sa plec! ma stii din vedere de pe la tomita si legiune, eu sunt ala cu iju' galben cu negru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Pavel Postat Iunie 11, 2005 Autor Share Postat Iunie 11, 2005 Eu vreau sa adun gaska pentru o plecare spre munte, nu e nevoie sa fim din acelasi oras, e suficient sa ne intalnim undeva, si d-acolo so intindem in gaska pe undeva prin munti. SI, stress_L&P, pe unde iti faci veacu prin Galati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 in club T! intrebi pe oricine (in afara de draci) care e betzivu' care bea un butoi de bere! p.s. sergiu ma cheama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Ma batea shi pe mine gandul sa fac turul tzarii, dar din tertze motive.. am renuntzat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Ma batea shi pe mine gandul sa fac turul tzarii, dar din tertze motive.. am renuntzat!!! Hai mai nene ce imbatranesti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 nu, isi vinde motoru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 nu, isi vinde motoru'! Si la mine se dadea smardoi pe Messenger ca el face de unul singur turul tarii pe moto. Dar se pare ca se inmoaie dupa ce a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate