CZU Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Am ajuns in sfarsit si la roti. Dupa ce am vopsit jantele, am spalat si uns rulmentii, am montat spitele si am centrat janta (fara cauciuc). Acum vine intrebarea: Am strans spitele ca pe suruburi (adica tare). E bine? Cine a aranjat vreo janta cu spite de comunista? Imi este frica sa nu am probleme cu butucul din aluminiu, sa nu se rupa din locul de unde se agata spitele sau sa se strice filetul la spite atunci cind o pun pe motor si ii dau gaz. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 baaaaaaiiiiii! daca le-ai strans nu e problema DAR ai centrat roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Pavel Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Om bun, vezi ca sunt ateliere care iti centreaza roata pe sume derizorii, si ti-o si tensioneaza calumea. Eu nu iti recomand sa ti-o faci singur, in special ca la Dnepr fortele sunt mai mari decat la alte motoare. Am vazut faze nashpa cu rotile la Dnepr. E motor puternic si greu, nu-i de joaca cu rotile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Rabinu motociclist cu experienta se ocupa de ceva timp cu centrare, spitare 0724452023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate