NVS Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 salut, dintr-o cazatura s-a strambat codita la F3, scarita pasagerului era lasata si lovitura a fost pe ea stramband cam 10-20 grade codita. cum se poate indrepta si cat poate afecta asta in mers? cui i s-a mai intamplat si daca a avut probleme dupa ce a indreptat-o? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 salut,dintr-o cazatura s-a strambat codita la F3, scarita pasagerului era lasata si lovitura a fost pe ea stramband cam 10-20 grade codita. cum se poate indrepta si cat poate afecta asta in mers? cui i s-a mai intamplat si daca a avut probleme dupa ce a indreptat-o? multumesc! Demontezi carene si tot ce mai tine de codita sa ramina cadru simplu ,apoi legi moto de un pom cu o sfoara groasa de punctul si unghiul opus deformari,dupa care usor apleci moto in tensiune pina codita se trage la loc. Operatia este simpla, fara urmari mai ales ca ,cadrul de f3 este din metal! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Demontezi carene si tot ce mai tine de codita sa ramina cadru simplu ,apoi legi moto de un pom cu o sfoara groasa de punctul si unghiul opus deformari,dupa care usor apleci moto in tensiune pina codita se trage la loc.Operatia este simpla, fara urmari mai ales ca ,cadrul de f3 este din metal! Succes! salut! vreau si eu un nr de al tau de tel. te rog pm multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Din ce spui tu codita e un pic stramba dar si rasucita daca lovitura in scarita a afectat-o,asa ca poti incerca dupa ce dai carenele jos cu o coada de lopata bagata prin lateral sa o rasucesti in sens invers,sper sa intelegi !! Daca nu e stramba si o poti indrepta,nu te afecteaza. Eu am avut aceeasi problema dar era stramba rau si o ureche de prindere era rupta,asa ca am schimbat-o.(Suzuki TLR)sa agatat de ceva cand am cazut. Editat Mai 13, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 este doar putin rasucita si impinsa inspre dreapta. in curand ma apuc de ea si o sa vad care din variante este mai buna, multumesc de sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate