urcu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) si cine se declara gata sa mai faca drumul spre peninsula scandinava cu bacul pe la Rostock inca cateva zile ? pana acum sant eu cu Mihnea pe doua gs-uri de 1200. Editat Mai 11, 2008 de urcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Super frumos la Kaprun, am fost si eu in iarna, la ski. Bafta si excursie frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 as merge si eu, stau pe ganduri ca a mea nu e libera, am un k1200gt si un gs1200adv. acum imi place gt-ul. as merge daca mergeti repejor si nu va opriti decat pt gaz. numai la kaprun n-am timp de altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Merg si eu. Plec Miercuri dimineata, seara inoptez in Viena unde ma intalnesc cu restul grupului care merge la Kaprun. Dupa intalnire facem o tura scurta in Nordul Italiei si Elvetia. Amanunte aici: /index.php?...0&start=180 Ne vedem la o bere! Asfalt uscat! p.s. merg cu BMW 650 Gs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 Merg si eu. Plec Miercuri dimineata, seara inoptez in Viena unde ma intalnesc cu restul grupului care merge la Kaprun. Dupa intalnire facem o tura scurta in Nordul Italiei si Elvetia. Amanunte aici: /index.php?...0&start=180 Ne vedem la o bere! Asfalt uscat! p.s. merg cu BMW 650 Gs ok .hai sa iau si eu legatura cu ai mei sa vedem mai aproape cu organizarea. cu 650 gs-ul nu ai probleme in principiu doar protectia la vant pe autostrada e mica si te poate chinui vajgaul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ok .hai sa iau si eu legatura cu ai mei sa vedem mai aproape cu organizarea. cu 650 gs-ul nu ai probleme in principiu doar protectia la vant pe autostrada e mica si te poate chinui vajgaul . ...... are si geam de protectie..... motoru a facut vreo 8 iesiri prin Europa prietene si e ok ! Ne vedem la o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 ...... are si geam de protectie..... motoru a facut vreo 8 iesiri prin Europa prietene si e ok ! Ne vedem la o bere! stiu ... am avut doua ... incerc sa ajung la Bistrita ca-s tocmai dupa o tura mica si ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Maine dupamasa ajung si eu in Bistrita! Povestim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate