Serghei_S Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Cumpar casca mar L, sa nu fie lovita si pret pana in 200 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 PRET NOU casca 350 RON !!!!! OFERTA: casca + viziera negra = 430 ron doar pana vineri.dupa aceea preturile raman cele dinainte. UP si cu manusile 230 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaCiaN0 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 vand baterie Nitro, model YTX9-BS, de 8 A. In stare destul de buna, nu se descarca, invarte si motoare de 650 cum e al meu.. dar o recomand pentru motoare mai mici. O dau deoarece mi-am gasit alta pe gel de 10A. pret 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Vand Pantaloni de Piele AKITO marimea EUR 44 (USA 36, GB 16) - Protectii genunchi BodyGuard, omologate CE (d'oh, doar sunt AKITO) - Scai pt slidere - Fermoar pentru legat de geaca - "Accordian stretch panneling" pe laterale si la genunchi - Elastic stretch la talie - Piele de la vaca ei - Purtati O DATA pe motor I-am cumparat din Liverpool cand eram mai mic sperand ca o sa cresc si eu ca toti oamenii normali, dar... ciuciu! Asta este singurul motiv pentru care ii vand (daca ma incapatanez sa ii port cad de pe mine). Din cate am vazut eu, pe afara, preturile unor pantaloni AKITO cu chestiile astea costa intre 80-120 lire. Pret 400RON (negociabil cu bere, ca doar e criza) Contact via PM, telefonic (0745/ 98 94 30), sau pe baza de reply pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Vind 2 bilete Wacken Open Air, Wacken, Germany, 3 Days All Access, Full metal bag, 30 iulie - 2 august 2009. Pret 280 Euro. Tel: 0726546682 - Bobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Vind 2 bilete Wacken Open Air, Wacken, Germany, 3 Days All Access, Full metal bag, 30 iulie - 2 august 2009. Pret 280 Euro. Tel: 0726546682 - Bobi Si tu Brutus?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Si tu Brutus?! Ata e. Am ajuns la concluzia ca singurei nu mai are farmec. Vorbim noi la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy_rider Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Cumpar moto.... ofer 1200 euro...chopper..... cruiser..... minnim 400cm3 oferte PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 OFERTA: casca + viziera negra = 430 ron doar pana vineri.dupa aceea preturile raman cele dinainte. UP si cu manusile 230 ron. Inca de vanzare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Salut , am o casca Vemar flip-up , neagra ,nelovita ,marimea L si ti-o dau in 150 ron .Eu am dat pe ea de noua 4,5 mil . mai ai casc ma intereseaza pe mine un nr de tel ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Se vinde CBR 125 R pentru mai multe detalii: CBR-ica Editat Iulie 7, 2009 de agoox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Tamplarie pvc cu geam termopan, reduceri pentru motociclisti sau motocicliste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Tamplarie pvc cu geam termopan, reduceri pentru motociclisti sau motocicliste. La mai mare omule.... stickere, broderii, tractari auto, tamplarie pvc. Merg afacerile Cand te apuci de comert cu alcoolice da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 La mai mare omule.... stickere, broderii, tractari auto, tamplarie pvc. Merg afacerile Cand te apuci de comert cu alcoolice da un semn. sa vedem recolta de anu asta, la prune si la struguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Da' barem fa si tu alt id mai sugestiv, gen mertan_stiker_termopan_pvc Editat Iulie 7, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaCiaN0 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 vand baterie Nitro, model YTX9-BS, de 8 A. In stare destul de buna, nu se descarca, invarte si motoare de 650 cum e al meu.. dar o recomand pentru motoare mai mici. O dau deoarece mi-am gasit alta pe gel de 10A. pret 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Da' barem fa si tu alt id mai sugestiv, gen mertan_stiker_termopan_pvc te-a bagat cineva in seama? vezi ca faci off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Da-mi ies puncte pt. off topic si asa am minute gratuite pe forum. Daca imi iau bloc si vreau termopane la el tot nu te bagi? O combinatie, ceva... Bloc de desen adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) poze... Scuze ca intrerup cocosheii de la partida.. Up cu o oferta... 100 RON pana joi valabila. Ma asteapta predealul si tre sa-l intampin. Hai cu geaca...marimea 50, protectii hard full. Editat Iulie 8, 2009 de bwm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Vand hoinar, chei originale+functionale+multe piese de schimb. Roata spate 18', filtru aer sport, toba sport cu finala arrow, filtru benzina, carburator modificat, maner mallaguti pt ambreiaj, platina noua,instalatia electrika oke, vopseaua isi spune varsta, proaspat segmentata.Cauciucuri bune+ cateva de rezerva. Desigur moto are si toate accesoriile stock, toba(contine 2 sate, una mai silentioasa, alta mai zgomotoasa), filtru aer,roata 19', carburator, protectiile de cauciuc de la aripi, claxon. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 casca enduro-cross, interior detasabil (se poate spala la masina de spalat), nu este crapata , sistem deschidere curelusa clips mar S 150ron purtata 1 sezon de mine mai ai casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serghei_S Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Transport diverse, de la masini de spalat la bagaje, cu o masina destul de incapatoare(L=1,8m, l=1,3-1,4m, î=1,1m) si la pret convenabil. ym: sumansergiu sau tel: 0758-494700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 mai ai casca? Rezervat pt mine. sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Honda XL 600 V Transalp 3000e sau rate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Da-mi ies puncte pt. off topic si asa am minute gratuite pe forum.Daca imi iau bloc si vreau termopane la el tot nu te bagi? O combinatie, ceva... Bloc de desen adica. domnule "calinde"... hai sa o luam altfel. uita-te la nick-ul mertan, vezi de cand sunt eu pe forum, si apoi mai vorbim. cred ca sunt cam dinaintea ta pe aici. Editat Iulie 10, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate