Sari la conținut

Baazalung

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    baazalung_1

Profil

  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    -

Informații profil

  • Interests
    Speologie

Baazalung's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Baazalung

    FRANTA

    Salut! Stiti vreun site frantuzesc similar fc-moto.de sau louis.de ? Unde as putea gasi o gama larga de echipamente (casca, geaca, ghete etc) de calitate si la preturi ok? Multumesc.
  2. Baazalung

    A Inceput Sezonul

    Ai o cafea/ceai/ciocolata de la Sofany din partea mea.
  3. Mersi Zidule, ai dat un sfat bun care ar trebui urmat mai des... ala cu verificatul periodic!
  4. Sper sa ai dreptate cu uleiul ala, Andrei. Cat despre scapat (picat, cazut) motorul, daca la asta te referi, a patit-o acu 3 luni de pe loc, atat. Cand ziceam ca problema ar putea fi de la soft, ma refeream la faptul ca se opreshte la cuplarea in trepte inferioare si nu sta la ralenti. Nu ma refeream la uleiul din airbox. Mesaj completat Imi pare rau, dar nu mai pot de edit si nici delete la postarea de mai sus. Problema rezolvata: se pare ca un vecin daduse peste motor acum ceva zile si l-a culcat... Acum totul e ok. Multumesc mult tuturor pentru sfaturile voastre !
  5. Va multumesc mult pentru raspunsuri, sper sa fie ce spuneti voi si nu ceva mai grav. Totusi, au trecut minim 6000km de la ultimul schimb de ulei. Pe f650.com am gasit povestea unui tip a carui motocicleta se prezenta cu simptome asemanatoare. La el a trebuit modifcat softul, dupa ce au schimbat cam tot pe acolo.
  6. Se da urmatoarea problema: GS de prin 2000 cu 30 000km la bord Motoru merge, nu suna dubios, weekend, frumos afara, plimbarica 20 min, tragem un pic pe dreapta si inainte sa ne oprim din rulat, moare motoru si porneste greu inapoi... Apoi imi moare motoru la 80km/h, in treapta a 5a, drum drept, lin... Porneste f greu, dupa ce modificam ralenti-ul. Apoi imi moare iar, cand sa ii dau a 2-a, ca si cum as fi subturat-o. Porneste mai usor, dar tot dupa 3 min de incercari si dupa ce am dat ralentiul sus tare. Ralentiul era pe la 4000 de ture si turometrul dansa ca nebunul pe acolo, sub 4000 se gatuia motorul. Duc motorul mai departe, imi moare la 80km/h, in treapta a 3a Chinurile facerii la repornire, dupa 30 de minute merge, in final, dupa ce scoate mii de sunete neobishnuite. Ralentiul intors pe la 2000. Motorul moare la schimbarea in trepte inferioare, dar ajunge pana in garaj. Prima chestie pe care o verificam, ca e cea mai accesbila, e filtrul de aer. Supriza! Curgea ulei din el... si airboxul era plin cu vreo 400ml de ulei! A mers vreo 6000km de la ultima revizie. Nivelul la ulei acum este sub minim. Acum ce e de facut cu ea? Sfaturi, pareri, sugestii?
  7. Baazalung

    Off-topic

    Felicitari, Chucky! bravo... rieju e de vanzare?
  8. Baazalung

    Off-topic

    ce username porno...
  9. Baazalung

    BURSA LOCALA

    Vand Pantaloni de Piele AKITO marimea EUR 44 (USA 36, GB 16) - Protectii genunchi BodyGuard, omologate CE (d'oh, doar sunt AKITO) - Scai pt slidere - Fermoar pentru legat de geaca - "Accordian stretch panneling" pe laterale si la genunchi - Elastic stretch la talie - Piele de la vaca ei - Purtati O DATA pe motor I-am cumparat din Liverpool cand eram mai mic sperand ca o sa cresc si eu ca toti oamenii normali, dar... ciuciu! Asta este singurul motiv pentru care ii vand (daca ma incapatanez sa ii port cad de pe mine). Din cate am vazut eu, pe afara, preturile unor pantaloni AKITO cu chestiile astea costa intre 80-120 lire. Pret 400RON (negociabil cu bere, ca doar e criza) Contact via PM, telefonic (0745/ 98 94 30), sau pe baza de reply pe topic.
  10. Baazalung

    Off-topic

    La bicicleta se scoate sheaua si se pune sheaua asta custom, nu? Asa am inteles eu de la maicutze...
  11. Recitind un vechi PM, mi-am amintit de topic si de faptul ca am niste poze mai noi care-s ok de prezentat... Here goes: Mai multe gasiti la urmatoarea adresa: Baazalung Tot acolo se afla si pozele astea in un format mai maricel... O seara faina!
  12. Baazalung

    Off-topic

    Am gasit ceva mai bun pt pasagere decat un sissy-bar: http://fishki.net/comment.php?id=53537
×
×
  • Creează nouă...