cristi cbr Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 abia astept. cine vine??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 detalii despre ce se intampla colo daca se poate.loc de cazare,traseu de urmat pana acolo,cat se sta costuri etc,etc.ceva mai detaliat daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 inca nu se stie mare lucru... revenim cu detalii! oricum intrunirea se tine si ca si in alti ani garantam distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 16, 2008 Autor Share Postat Mai 16, 2008 cea mai superba locatie. bine k nu mai este alta intrunire in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFast Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Cine este organizatorul intrunirii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cea mai superba locatie. bine k nu mai este alta intrunire in acelasi timp Mai e la Cluj . detalii despre ce se intampla colo daca se poate.loc de cazare,traseu de urmat pana acolo,cat se sta costuri etc,etc.ceva mai detaliat daca se poate Se mananca, se bea, se plimba lumea cu motoare, ATV-uri, Oltcit-uri , se leaga prietenii, se mai incing batai, ca la o intrunire moto...... . Vineri incepe, sambata e parada, si duminica se pleaca. Distractia aferenta e obligatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 e clujul in acelasi timp??????????fuck & fuck & fuck deja s-a injumatatit nr celor care vin la bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Eu cred ca as trage o fuga pana in Bacau.Numa sa ziceti pe ce data...sa nu coincida cu sesiunea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Eu cred ca as trage o fuga pana in Bacau.Numa sa ziceti pe ce data...sa nu coincida cu sesiunea:) 6-8 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 6-8 iunie anu'curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Pe 9 am examen.Sunt multe sanse sa vin,numa daca nu intervine ceva:) Sa vad poate mai gasesc pe careva cu care sa merg:) Sper sa ne vedem acolo.O sa mai intru pe acest topic sa vad exact locatia si apoi sa caut o mica harta sa ajung acolo,ca nu prea cunosc Bacaul,adik deloc:)am fost numai in trecere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Ne onoreaza cineva cu un program??? Saru`mana!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 inca e in faza "incipienta" ...putina rabdare ...se lucreaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Fagaraseni o sa fie la greu in drum spre bacau in 6-8......................cine mai doreste cine mai pofteste sa trimita un pm si il luam de pe drum ...hihih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Fagaraseni o sa fie la greu in drum spre bacau in 6-8......................cine mai doreste cine mai pofteste sa trimita un pm si il luam de pe drum ...hihih Pe ce ruta mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 inca e in faza "incipienta" ...putina rabdare ...se lucreaza! Se lucreaza tare de tot . Pana vineri 06.06. 2008 ora 12 nu cumva sa - l publicati ! Si va mai intrebati de ce nu vine lumea la Bacau....de fapt, intrunirea a ajuns la statutul de AFACERE, nu? Baietii fac calculelelele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Se lucreaza tare de tot . Pana vineri 06.06. 2008 ora 12 nu cumva sa - l publicati ! Si va mai intrebati de ce nu vine lumea la Bacau....de fapt, intrunirea a ajuns la statutul de AFACERE, nu? Baietii fac calculelelele . ....pentru ca e evdident ca te macina curiozitatea... intrunirea nu a ajuns la statutul de afacere...(cel putin din punctul meu de vedere) si motociclisti au venit si vor veni in continuare la Bacau! sincer nu am chef sa fac dezvoltarea vorbirii cu tine ... si daca tu vrei sa fii anuntat pe data de 6.06... o sa incercam sa te anuntam pe 9! chipintaci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Se lucreaza tare de tot . Pana vineri 06.06. 2008 ora 12 nu cumva sa - l publicati ! Si va mai intrebati de ce nu vine lumea la Bacau....de fapt, intrunirea a ajuns la statutul de AFACERE, nu? Baietii fac calculelelele . Da-ne mai multe detalii, ca vad ca esti mai in tema. Ca e o afacere se stie de mult, si nu-i singura care e o afacere. Dar care baieti fac calculele ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Din puctul meu de vedere si cum se stie inca "oficial' intrunirea va avea loc in sapt. 6 - -8 mai acum mai este o problema se stie unde dar organizeaa cineva baietii de la MOLDAVIA BIKERS trezirea fratilor!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Din puctul meu de vedere si cum se stie inca "oficial' intrunirea va avea loc in sapt. 6 - -8 mai acum mai este o problema se stie unde dar organizeaa cineva baietii de la MOLDAVIA BIKERS trezirea fratilor!!!!!! stati calmi. fiti voi pe 6-8 iunie acolo si distractia e garantata. bacaul tot timpul a fost o super intrunire din tara si ma indoiesc ca nu o sa iasa ceva calumea....see you there!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 SA AFISAT PROGRAMUL PENTRU BACAU INTRATII PE TOPIC BUSHYBOU ACOLO GASITI TOT INTRAREA ESTE 20 RON ! NE VEDEM ACOLO LA MULTA BERE SI PRIETENII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 din bucuresti , merge cineva ? noi plecam vineri la ora 4am de la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 -din ploiesti cred ca plecam cam 3-4, poate mai multi , dar pe la 18:00-18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate