PanD@ Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salutare Dupa ce m-am chinuit un pic incercand sa repar (sa gasesc piese) pentru KLE-ul second pe care l-am luat in "vria" obtinerii carnetului, m-am decis si acum sunt mandru posesor de Kawasaki Versys. Cum e o motocicleta foarte versatila sau foarte de nisa (depinde cum privesti problema) n-am gasit pe forum pe alticineva care sa se laude cu asa ceva desi cei de la United au spus ca au vandut cam 20 de bucati...... Daca mai sunt si altii care sau procopsit cu aceasta motocicleta FUGLY si daca "puteti si aveti pacerea".....dati un semn..sa ne comparam culorile si sa bem un suc. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Foarte faina mobra pentru naveta/oras/commuting si touring. Un prieten din Belgia are una. Practic,singura data cand nu o foloseste este in weekend. Atunci se suie pe gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Pare o combinatie intre ER6F si Z750S. superba,sa o stapanesti sanatos.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PanD@ Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Pare o combinatie intre ER6F si Z750S. superba,sa o stapanesti sanatos.! Multzam frumos Intr-adevar are motorul si cadrul de ER6 dar cu niste modificari la came si la timpii de injectie ca sa traga mai bine la turatii medii si joase E gandita ca "urban assault vehicle" Cum eu inca nu m-am invrednicit sa-i fac poze....: Am vazut una!!!! in spate la mario plaza. portocalie. care se simte vinovat s-o stapaneasca sanatos si sa dea un semn sa le scoatem la o bere...un suc ..o cafea. hai ca m-am saturat sa-mi dau reply-uri de unu singur. Bafta Editat Mai 16, 2008 de PanD@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Multzam frumosIntr-adevar are motorul si cadrul de ER6 dar cu niste modificari la came si la timpii de injectie ca sa traga mai bine la turatii medii si joase E gandita ca "urban assault vehicle" Cum eu inca nu m-am invrednicit sa-i fac poze....: Am vazut una!!!! in spate la mario plaza. portocalie. care se simte vinovat s-o stapaneasca sanatos si sa dea un semn sa le scoatem la o bere...un suc ..o cafea. hai ca m-am saturat sa-mi dau reply-uri de unu singur. Bafta Frumoas motor multi km dar poti te rog sa faci o poza sau chiar mai multe sa o vad mai k-lumea asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 pozeee!!!!! S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PanD@ Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 (editat) poze: ultima e o incercare de bling-bling cu crash-baruri si aparatoare de radiator. Da n-au vrut sa ma lase in bamboo multzam de urari Editat Mai 27, 2008 de PanD@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 poze:ultima e o incercare de bling-bling cu crash-baruri si aparatoare de radiator. Da n-au vrut sa ma lase in bamboo multzam de urari Huh...nu arata rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PanD@ Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 Motoru sau bling-blingurile? Daca vrei mai multe poze de expozitie: http://www.kawasaki.com/Products/detail.as...;content=photos si un super forum dedicat www.versys.co.uk Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Motoru sau bling-blingurile? Daca vrei mai multe poze de expozitie: http://www.kawasaki.com/Products/detail.as...;content=photos si un super forum dedicat www.versys.co.uk Bafta Oho mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) SalutareDupa ce m-am chinuit un pic incercand sa repar (sa gasesc piese) pentru KLE-ul second pe care l-am luat in "vria" obtinerii carnetului, m-am decis si acum sunt mandru posesor de Kawasaki Versys. Cum e o motocicleta foarte versatila sau foarte de nisa (depinde cum privesti problema) n-am gasit pe forum pe alticineva care sa se laude cu asa ceva desi cei de la United au spus ca au vandut cam 20 de bucati...... Daca mai sunt si altii care sau procopsit cu aceasta motocicleta FUGLY si daca "puteti si aveti pacerea".....dati un semn..sa ne comparam culorile si sa bem un suc. Bafta sal sunt shi eu mandrul poseso al unui versys negru , ce sa va zic moto e benga frate are tot ce vrei ,agila ca un supermoto in za orash shi comportament de vitezana afara,cuplu dela 3000 shi veselie mare dupe 5000 consuma putin dac meri normal nu are prlb cu caldura..........etc totul in limitele unnui motor e 650cc shi numai 64cp dac ami suunteti cu versys sper sa nu cunostem aslat incins Editat Iunie 5, 2008 de zulex75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto8 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 salut dupa un kawa er-5 si o aprilia pegaso, versys e noua mea himera nu stiu cand, dar sunt decis ca asta sa fie my next moto (am incredere in kawasaki + vreau un all rounder eficient, nu hardcore) vad ca ai pus postul asta de ceva vreme. poti sa imi spui cateva lucruri despre motor, din experienta ta de pana acum? multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Ma inscriu si eu cu un Versys 2008. Super multumit de moto pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate