Baiazid Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Imi trebuie urgent pana la intrunirea de la constanta o maneta frana pentru suzuki gsx600f 1991 (model gn72b). De pe louis nu stiu cine aduce intr-o saptamana. Unde gasesc asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 daca n gasesti si nu gasesti te duci cu aia veche la aia care toarna pistoane si ii rogi sa iti faca una la nisip. Iese mai bine decat crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 16, 2005 Autor Share Postat Iunie 16, 2005 Hmmm nu e o idee rea ce zici tu. Am gasit una in Palm Bay / Florida la 24$. Scumpa dar ... imi trebuie si dau. Am gasit aici manete din carbon, aluminiu, placate cu aur (pentru manelisti)... Cele aurite sunt minim 60$. Maine ma duc sa iau pe cea de 24$ (nu stiu din ce e) ca am comandat-o la telefon. Cred ca o sa am vreo 2-3 manete ca am comandat si pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Am gasit aici manete din carbon, aluminiu, placate cu aur (pentru manelisti)... Cele aurite sunt minim 60$. Cred ca o sa am vreo 2-3 manete ca am comandat si pe louis Pai deschizi magazin ca e la moda ,cred ca o sa ai succes cu manelisii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate