soso-bum Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 /index.php?...p;#entry1192555 haideti cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 nu am detalii... am vazut acum la stiri in bucuresti tot astazi a murit un baiat in pasaj la lujerului...cred..... Dumnezeu sa ii odihneasca! Lasati-o mai usor in oras...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 e de groaza in tara asta! mai bine imi cumpar parapanta! aveti grija fratilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 /index.php?...p;#entry1192555haideti cu detalii Soso ... te-ai plimbat cumva cu un prieten cu 929 miercuri mai spre amiaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate