Skywalker Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Intrebare pt cunoscatori: Exista undeva in Brasov un service care sa se bage si la moto? de ex acum mi-ar fi prins bine unii care sa poata sa vulcanizeze, schimbe spite, centreze o roata...dar mai apar probleme . Carburatorul imi face figuri si nu l-am desfacut niciodata.Am prieteni care se pricep, exact ca mesterii pt Dacie,pe toate drumurile...dar ceva profesional exista oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 (editat) Exista o vulcanizare la capatul strazii Lungi intre bulevard si calea ferata. E o poarta albastra si se intra pe unde erau chioscurile inainte, alea care au fost evacuate. In fundul curtii e vulcanizarea. Am facut o pana aculo. Au si aparat de echilibrat special pt moto. Nu stiu cu datul rotii jos ca eu m-am dus cu ea in brate. Bafta! Editat Iunie 17, 2005 de Radeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 17, 2005 Autor Share Postat Iunie 17, 2005 deci acolo era ascunsa....Mi-au zis de la vulcanizarea de pe Cuza Voda(de vis-a-vis de Kraft Jacobs) de una pe Lunga, dar nu stiam unde e ascunsa....Pana la urma am fost la vulcanizarea de vis-a-vis de autogara de unde pleaca microbuzele de Codlea, in 2 minute a rezolvat-o baiatul... Dar e bine de stiut pe viitor. Totusi pt probleme tehnice, in BV nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doncristi Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Sunt 2 service-uri specializate in motociclete. Service MOTTO care este pe strada Scolii in incinta ICCO. Mai multe detalii la magazinul MOTTO de la Sanitas. Al doilea este service-ul HONDA care este in spate la TOTAL ELECTRIC pe Aurel Vlaicu; despre acesta poti obtine informatii de la magazinul HONDA de pe strada Nicolae Balcescu. Din cate stiu in amandoua service-urile lucreaza baieti care chiar se pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 Mersi, Sper sa n-am nevoie, dar daca voi avea, sa stiu macar unde sa merg ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 In brasov knd am fost exact acum o luna era un service "thunder moto" p strada lunga p dreapta cum cobori... Sau ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate