radautrust Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 scaietele va fi acolo si luni ,noi nu... meri bade si bate-ti coasa........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 25, 2010 Autor Share Postat Iulie 25, 2010 am batut-o ....e si ascutita! iete: Mesaj completat poza retusata sa va placa,fara data.: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Sambata la Belis: Si mai multe poze se pot vedea aici: http://schumyeplecatcumoto.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Cateva imagini de la Intalnirea Dominatorilor 2010 Yzu relaxat in sezlong Mai multe poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Prima mea iesire mai lunga de 100 km cu noul motor. Cu ocazia asta i-am facut cunostinta si cu forestierele. Editat August 9, 2010 de mezutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Felicitari, bine ca esti "back in business" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Prima mea iesire mai lunga de 100 km cu noul motor. Cu ocazia asta i-am facut cunostinta si cu forestierele. Frumoasa jucarie tzi-ai tras domnu Mezutzu so stapineshti sanatos , shi sper k d motoru asta sa ai mai mult noroc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Frumoasa jucarie tzi-ai tras domnu Mezutzu so stapineshti sanatos , shi sper k d motoru asta sa ai mai mult noroc ... Merci. Vezi io ma intorc la enduro si tu ne tradezi. Treaba-i asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Am fost si eu in weekendul asta la aer curat si la drumetie , deasupra Cheilor Turzii, si la conacul lui Ovidiu, cu cazarea si mancarea si beutura.Am profitat de ultimele zvacniri ale verii, de vremea splendida din acest weekend, dealtfel minunat pana la urma : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Am fost si eu in weekendul asta la aer curat si la drumetie , deasupra Cheilor Turzii, si la conacul lui Ovidiu, cu cazarea si mancarea si beutura.Am profitat de ultimele zvacniri ale verii, de vremea splendida din acest weekend, dealtfel minunat pana la urma : Frumos frumos domnul Judas cred ca sti cheile deja pe dinafara se vede cati plac drumetiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Plimbare prin Padis, Belis,,, enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Plimbare prin Padis, Belis,,, enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Faine poze ai tras Dane. Ui' si de la mine un slideshow: CLICK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 si de la mini un pic de poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 bah tradatorule..repede te-ai suit pe chopper...de aia abia ai asteptat sa plecam..asa-i? ...of of...luciene ai grija sa nu te molipsesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 o scurta iesire http://picasaweb.google.com/floryndany/Ies...CMOty9uj7ovrJQ# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 bah tradatorule..repede te-ai suit pe chopper...de aia abia ai asteptat sa plecam..asa-i?...of of...luciene ai grija sa nu te molipsesti.. Da da! Virago......visul meu de cand eram mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 weekend-ul trecut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Sambata am fost pana la Gradina Zmeilor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Banuiesc ca ai fost cu masina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Banuiesc ca ai fost cu masina! Asta o fost de la Academia de Glume Slabe? Daca te uitai atent in stanga panoramei vedeai castile Editat Septembrie 28, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Acuma noah...nu toti pot sa faca Dreptul. unii termina stangul, Academia de Glume Slabe (AGS) si alte scoli de genul. Apoi .... castile alea seamana exact cu doi bolovani. Ti-am spus sa nu-ti iei Schubert ca nu arata bine. Si pe unde vin..."zmeii" astia? Ca nu am fost pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Acuma noah...nu toti pot sa faca Dreptul. unii termina stangul, Academia de Glume Slabe (AGS) si alte scoli de genul. Apoi .... castile alea seamana exact cu doi bolovani. Ti-am spus sa nu-ti iei Schubert ca nu arata bine. Si pe unde vin..."zmeii" astia? Ca nu am fost pe acolo. Din Sanmihaiu Almasului(cand mergi spre Zalau), o iei spre Jibou si in localitatea Tihau este un indicator(mic) ce te indruma catre locul cu pricina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 15, 2010 Autor Share Postat Octombrie 15, 2010 cateva poze din excursiile mele din ultima luna: maine pun si cu motoare acuma nu se incarca pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate