bucurmarius Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 ai bagat tu esenta , restul is doar cu puscatura :crack:da dac tot insisti le pun si alea nu te supara, ce motor e in cele 23 de poze? ca nu imi dau seama, poti pune mai multe poze cu acelasi motor si mai detaliate? ca tot nu imi dau seama ce motor e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 nu te supara, ce motor e in cele 23 de poze? ca nu imi dau seama, poti pune mai multe poze cu acelasi motor si mai detaliate? ca tot nu imi dau seama ce motor e I LOVE MY BIKE ta ciuda mah I LOVE MY PUSCHI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 \) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Am facut o tura pe Transalpina si Cazanele-Dunarii,intre 13 si 16 septembrie.Postez niste poze aici: superb ! ai acolo niste poze super cu natura(landskape) frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Asa arata un HOMLESS... scos din cort de broaste , lasat flamand in varful muntelui ,batut de vant, bine ca are cizmele lustruite ! cine omu aia? are 2 goange pe pantaloni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Doara nu-i fi tu? io sigur nu-s ca io nu scot degetul aratator afara din manusa ! io sigur nu-s ca io nu scot degetul aratator afara din manusa ! un dinozaur a vrut sa imi mance trepiedul , no fost bai m-am luptat cu el 3 zile si 3 nopti, cand obosea balaurul eu nu ai taiam capul ca in poveste , eu beam o bere ! si dupa multe lupte ,dimineata ma durea capul ,nu gaseam nici balaurul nici trepiedul ! ASTA E O POVESTE ! Urmeaza alta !:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2dxxl Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 superbe peisaje si motoare frumoase, as vrea si eu sa ajung intr-o zi pe acolo, avem o tara frumoasa dar pacat ca nu stim sa avem grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Am fost in padurea spanzuratilor si numa deasti-a am gasit agatati in pom ...ma intrebam cine dracu io pus sa ai destupe ...cine dracu .... Aici nu au fost sfinti numa draci cu sfredele cu sfredel ...sa destupe sticla . Aici e o lumanare care lumineaza lumina ! adica arde , nu e sfanta ca daca ar sti vrb lumanarea aia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Aici am vorbit cu toti fel de spiridusi , la o vreme ne certam , dupa o palinca ne pupam . un spiridus rebel a sarit si mi-a gaurit geaca moto -held pe umar . Cred ca era martorul lui iehova ca alti spiridusi nu aveau curajul ! Aici picau niste stanci rebele (antisistem) in apa , io am vorbit cu ele sa nu imi pice in cap si sa imi acorde si acel timp sa le si fotografiez .au fost de acord ! palinka nu am baut cu ele ca ele s-au udat de tot ! le-am salutat si am plecat Aici am vorbit cu toti fel de spiridusi , la o vreme ne certam , dupa o palinca ne pupam . un spiridus rebel a sarit si mi-a gaurit geaca moto -held pe umar . Cred ca era martorul lui iehova ca alti spiridusi nu aveau curajul ! Aici picau niste stanci rebele (antisistem) in apa , io am vorbit cu ele sa nu imi pice in cap si sa imi acorde si acel timp sa le si fotografiez .au fost de acord ! palinka nu am baut cu ele ca ele s-au udat de tot ! le-am salutat si am plecat Asta este o lighioana ... adica un damselfly care ma facut sa intru in mlastina dupa ea ...pe ea o durea in patina ca ea era pe frunza era uscata eu eram ud pina la genunchi . si nu o dat o bere ca o am facut-o vip . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Am o nedumerire ... viespea de felul ei este alcoolista ? TAOATA ZIUA BAZZZ BAZZZ...no bea bere lemon ! Am ajuns la concluzia ca procentul de alcoolism la viespi este de 4/1 . Doar 1 este moarta de beata , 3 au iesit din pahar si a 4 este linga pahar .Viespea de padure care poza astea nu se pune la numar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 Alta selectie de poze(completare la pozele postate la pagina 47): este superba a 5 poza , ce tara faina avem , cand ajungem acolo in zonele alea ne minunam de ea si spunem : vreau sa traiesc pururi aici ! adica in zona aia frumoasa muntoasa ,salbatica ,neumblata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Faina transalpina, mie imi pare rau ca nu am ajuns pe acolo inainte de asfaltare, cred ca era un pic altfel.. am dat si eu o tura acu vreo 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 20, 2012 Autor Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Transalpina nu am facut-o inca , ma gandesc la anul la ea , da nu asa fugitiv ca am trecut peste ea si am fost acolo , eu vreau transalpina asta cu cortul sa admir natura din jur si vreau sa aud bubuitul tunetului pe munte . asa ma gandesc la transalpino asta Vreau sa aud tunetul cum crapa piatra si eu sa fiu in natura , serios! ai niste senzatii cum nici 300 pe ora nu ti le da !atunci iti bate inima in piept ! 1 saptamana vreau sa stau acolo , kilometri sa ai fac asas lejer , adica sa si trag in piept mirosul transalpinei nu numa sa trec pe acolo intr-o tura de weekewnd . poate facem o tura cu 2-3 nebuni ca mine care sunt obisnuiti sa mance fasole din conserva rece ,1 saptamana si nu ai doare burtica si nu le e rau de inaltime ....sa nu se ingalbeneasca de la inaltime sa zica eu nici nu cobor nici nu urc ...promit ca ai imping eu in rapa ! Editat Septembrie 20, 2012 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Transalpina nu am facut-o inca , ma gandesc la anul la ea , da nu asa fugitiv ca am trecut peste ea si am fost acolo , eu vreau transalpina asta cu cortul sa admir natura din jur si vreau sa aud bubuitul tunetului pe munte . asa ma gandesc la transalpino asta Vreau sa aud tunetul cum crapa piatra si eu sa fiu in natura , serios! ai niste senzatii cum nici 300 pe ora nu ti le da !atunci iti bate inima in piept ! 1 saptamana vreau sa stau acolo , kilometri sa ai fac asas lejer , adica sa si trag in piept mirosul transalpinei nu numa sa trec pe acolo intr-o tura de weekewnd . poate facem o tura cu 2-3 nebuni ca mine care sunt obisnuiti sa mance fasole din conserva rece ,1 saptamana si nu ai doare burtica si nu le e rau de inaltime ....sa nu se ingalbeneasca de la inaltime sa zica eu nici nu cobor nici nu urc ...promit ca ai imping eu in rapa ! Nebunule, transalpina ii beton, acolo chiar merita, am stat eu vreo 6 zile anul asta asa cum zici tu, da cu supravietuire : cules ciuperci, prins peste, facut tocana, etc ... am gasit niste locuri neumblate, e superb! La chestia aia ma bag si eu. Editat Septembrie 21, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Faina transalpina, mie imi pare rau ca nu am ajuns pe acolo inainte de asfaltare, cred ca era un pic altfel.. am dat si eu o tura acu vreo 2 zile frumos si motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 daca imi duceti careva bagaju, vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 69 DE RONI PE NOAPTE, Aia insemnand camera ? Sau de persoana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 No, asa mai vii de-acasa. Deci daca mergem io cu tine, cu Peter si inca vreo 4, 5 , cu 69 lei ne-am scos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Pe frigu asta e mai greu cu pozele, dar una tot am reusit sa fac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) Pe frigu asta e mai greu cu pozele, dar una tot am reusit sa fac: da pe we ramane cum am stabilit ? faci atunci mai multe ps. mai rarut cu pozele ca poate starnesti bikeri adevarati si ti trezi si tu ca ti se va cataloga mobra drept puscatura , chiar nu vreau ca vreau sa fiu unicul cu puscatura Editat Octombrie 31, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Pe frigu asta e mai greu cu pozele, dar una tot am reusit sa fac: fain utilaj .. o imagine rara pe drumurile patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 da pe we ramane cum am stabilit ? faci atunci mai multe ps. mai rarut cu pozele ca poate starnesti bikeri adevarati si ti trezi si tu ca ti se va cataloga mobra drept puscatura , chiar nu vreau ca vreau sa fiu unicul cu puscatura Ramane pe sambata ca e vreme buna. fain utilaj .. o imagine rara pe drumurile patriei Mersi! E mai rar modelul, dar exista totusi cativa posesori(doar in Cluj suntem 3 din cate stiu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Nu sunt un fan al acestei categorii de motoare..dar asta e frumos. Chiar imi place. Sa ai noroc de el Vlade ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Zilele calde trebuie cinstite...cu plimbari moto: Nu sunt un fan al acestei categorii de motoare..dar asta e frumos. Chiar imi place. Sa ai noroc de el Vlade ! Mersi Yzule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate