Jump to content

2dxxl

Membru
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  tudy_88_xxl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  cluj napoca
 • Carnet moto din
  24.02.2010
 • Motocicleta
  иж 49

Profile Fields

 • Interests
  motoare, rock matusha \m/, natura, muntele, fotografia,arta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

2dxxl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. ok fratilor, am inteles ce am de facut,va multumesc mult de tot.am sa o las inmatriculata pe ucraina,deoarece este mult mai convenabil.o pun bine la punct acolo ca sunt piese la discretie si in primavara daca totul e ok vin cu ea pe roti in romania. ps pt colegul Rocknroll,eu si sotia suntem casatoriti cu acte in regula ea are acelasi nume ca si al meu dar inca nu are cetatenie romana,are doar permis de sedere.nu mai este nevoie de nici o viza. faza cu 3 luni era pt motor,asa mi s-a spus odata la vama dar cred ca de atunci s-au schimbat treburile. scuze pt nebuloasa
 2. stiu sigur ca pot sa circul si aici cu nr de ukr fara probleme numai ca nu stiu pt cat timp,cum spuneam mai sus din cate am auzit,dupa 3 luni trebuie sa treci granita inapoi,pot sa o aduc inmatriculata pe numele sotiei fara mari probleme,intrebare este daca se poate apoi trece pe numele meu aici si inmatriculata cu nr romanesti.
 3. da este aceasta situatie,ea are pt romania permis de sedere,dar daca motoru ramane inmatriculat pe ukr asta inseamna ca o data la 3 luni trebuie sa trec granita sau ceva de genu asta am auzit.si eu m-am gandit ca sa facem actele pe ea acolo cand il luam apoi sa trecem granita cu motoru pe numele ei si apoi sa incercam cumva sa il inmatriculam aici.
 4. Salut,v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu niste informatii si va multumesc anticipat. Vreau sa aduc un DNEPR K750 din Ucraiana, aveti idee de ce acte am nevoie si care este procesul de inmatriculare? Ma poate ajuta cu ceva daca sotia mea are cetatenie ucraineana?
 5. Salut,v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu niste informatii si va multumesc anticipat. Vreau sa aduc un DNEPR K750 din Ucraiana, aveti idee de ce acte am nevoie si care este procesul de inmatriculare? Ma poate ajuta cu ceva daca sotia mea are cetatenie ucraineana?
 6. daca o sa fiu in tara atunci cand o sa fie intrunirea o sa particip si eu. suna bine aceasta initiativa sper sa se si concretizeze.
 7. gluma a fost gustata si chiar sunt amator de pita cu unsoare cu zahar sau sare, piper si boia sau rosii, no ase sa va faceti pofta si sa va lingeti pe bot
 8. foarte faine poze, ala da bar, multa imaginatie si inventivitate
 9. oare ii ranceda untura aia?))
 10. 2dxxl

  URAL

  motoare indestructibile pentru toate nebuniile care iti pot trece prin cap
 11. arata foarte bine pana acuma si cu siguranta vei reusi sa termini in timp record, spor la lucru si fir intins la peste , o dat zapada pe la tine?
 12. foarte frumos si ingenios fierastraul
 13. faine fiare. keep on digging!
 14. cateodata o imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. scuze pentru
 15. da frumos motorul, poate intr-o zi o sa imi permit si eu ceva apropiat de genul ala si poate pana atunci si comunitatea motociclistilor din romania o sa fie la fel ca in acel video sau macar la 2% ca deocamdata cam pe toate topicurile vad aproape numai certuri si e pacat.
×
×
 • Create New...