alexandru1771 Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 poze ? fotografii? chipuri?clisee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 poze ? Bai Peter,cele de mai sus,ce sunt,tablouri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 Bai Peter,cele de mai sus,ce sunt,tablouri??? sant wallpapersuri ! si sant salvate pe desktop! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 sant wallpapersuri ! si sant salvate pe desktop! Asa deci... Ce nota primesc ca fotograf ambulant,domn' Peter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codreanu_romi Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Acu astea urmeaza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Acu astea urmeaza..... tata lor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codreanu_romi Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 tata lor!!! Pe atunci aveam cu ce !!!!!! Acu mi-am luat dominator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) azi o mica plimbarica la o cafelutza in aghires la amica noastra gabriela! cateva poze culese de pe drum: 4 roti luand pauza de tigara! etz-ul a schimbat pipa pe trabuc!arata si suna mai bine ma judas! ghibolul rosu de furie sa inegrit ca l-am pozat! azi o mica plimbarica la o cafelutza in aghires la amica noastra gabriela! cateva poze culese de pe drum: 4 roti luand pauza de tigara! etz-ul a schimbat pipa pe trabuc!arata si suna mai bine ma judas! ghibolul rosu de furie sa inegrit ca l-am pozat! [/quot animalul ala nu a vrut sa sara la 100 de pe motor ,sa incapatanat si sa cramponat cu ghearele de rezervor ! asfalt uscat! Editat Octombrie 26, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 A fost o zi super, va mai astept la Aghires. Fac parcare de motoare in fata blocului si il angajez pe tata de gardian sa le pazeasca ). Si daca ma fac vre-o-data primarita fac si un circuit pentru special guests Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Daca tot nu am avut cu cine da o tura,am ales sa dau un raid pe la Lesu Ursului,Barajul Lesu,Stana de Vale,in cautarea purificarii sufletului.Drumul e fost peste asteptarile mele de bun,chiar am ramas surprins,doar pe langa lac a fost de toata coma,adica era bun un Transalp,nu.... Vremea ok si ea,pan' la intoarcere,cand ploaia a tinut neaparat sa imi reduca din viteza de croaziera.In rest,am avut parte de curbe,sicane,nisip pe sicane,caini(chiar draguti),idioti pe drum cat pentru o oala de apa clocotita .Si acum,poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 A fost o zi super, va mai astept la Aghires. Fac parcare de motoare in fata blocului si il angajez pe tata de gardian sa le pazeasca ). Si daca ma fac vre-o-data primarita fac si un circuit pentru special guests Multumim pt. ospitalitate ! Ne-am simtit fain azi pe la voi.Vom mai trece cu siguranta pe la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Daca tot nu am avut cu cine da o tura,am ales sa dau un raid pe la Lesu Ursului,Barajul Lesu,Stana de Vale,in cautarea purificarii sufletului.Drumul e fost peste asteptarile mele de bun,chiar am ramas surprins,doar pe langa lac a fost de toata coma,adica era bun un Transalp,nu.... Vremea ok si ea,pan' la intoarcere,cand ploaia a tinut neaparat sa imi reduca din viteza de croaziera.In rest,am avut parte de curbe,sicane,nisip pe sicane,caini(chiar draguti),idioti pe drum cat pentru o oala de apa clocotita .Si acum,poze: Mah tu vrei sa imi faci in ciuda . Traseu ala il aveam de mult timp in gand ca sa testez fiabilitatea dt'ului . Abia astept sa am iara motor....o sa ma razbun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Daca tot nu am avut cu cine da o tura,am ales sa dau un raid pe la Lesu Ursului,Barajul Lesu,Stana de Vale,in cautarea purificarii sufletului.Drumul e fost peste asteptarile mele de bun,chiar am ramas surprins,doar pe langa lac a fost de toata coma,adica era bun un Transalp,nu.... Vremea ok si ea,pan' la intoarcere,cand ploaia a tinut neaparat sa imi reduca din viteza de croaziera.In rest,am avut parte de curbe,sicane,nisip pe sicane,caini(chiar draguti),idioti pe drum cat pentru o oala de apa clocotita .Si acum,poze: daca nu dai si tu un semn asta este data viitoare noi am fost pe la cheile turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 daca nu dai si tu un semn asta este data viitoare noi am fost pe la cheile turzii luati-ma si pe mine de sapt viitoare incolo, iese big-u de la service. io am belit-o pe 4 roti weekendu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 adica era bun un Transalp,nu.... Transalpu numa se joaca pe-acolo Anywho, imi pare rau ca nu am putut sa vin, ca nu am fost pe acolo niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 nu am putut sa vin, ca nu am fost pe acolo niciodata. asta ce-i,o scuza???Auzi mai la el ce-a scos pe gura... Cateva poze din tura de la Scarisoara si cazare de doua zile la Arieseni Poza cu intersectie in T de la intrare Campeni,jud ALBA, unde sunt doua semne de Cedeaza Trecerea la doua din cele trei strazi Si un filmulet cu Ninja pe coclauri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaA Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 D-apoi sa nu creada careva ca n-am mancat nimica.... Si sa nu uitam si de mascota A.... si apropos... nevasta-mea in pauza de condus masina, a agatat si un pitziponc pe kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 a fost vreme superba azi. poze maine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 03.04.2009... La Paltinis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 03.04.2009... La Paltinis. e superb pe acolo zimi te rog traseul exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Cluj - Turda - Alba Iulia - Sebes - Sibiu - Rasinari - PALTINIS aproximativ 190 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Cluj - Turda - Alba Iulia - Sebes - Sibiu - Rasinari - PALTINIS aproximativ 190 km. care mergeti catre sibiu, la 10 km dupa ce treceti de el, in dreapta, ii Gura Raului - cea comuna de 5k oameni in care 1/3 din locuinte is pensiuni turistice (ce au una sau mai multe margarete?), zona de munte, f linistita si care m-o impresionat foarte mult cand am fost. cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 O harta ajutatoare Pe oricare ruta tot acolo se ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 cateva poze de ieri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate