giaredrose77 Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Linistea dinaintea furtunii....mama ei de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Anu trecut a fost domnu seche anu asta e domnu stavarache. Asa ca ar trebui la anu sa vedem cum va fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 La Bacau a fost prima intrunire klumea,cand a fost la Gheraiesti.De cand s-a mutat pe insula,e de cacao.Nu mai poti intra blat (sau poti,dar mai greu ),si oricum pretul nu este justificat ptr. k dupa 10 seara intra cine vrea,si chiar si in timpul zilei,te imbraci normal si zici k te duci la Marinarul.Nu mai vin formatii klumea,si care vin canta pana la ora 8-9.Sunt trupe care ar veni moca,tot ce trebuie facut este sa le inviti sa cante la intrunire (sa fim seriosi,ne-am cam saturat de Desperado,vrem ceva mai agresiv). Dar,dak vrei sa te distrezi,te poti distra.Am sa pun si yo din pozele facute la intrunire,trebe sa le scanez numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Hmmm... cam tarziu... stiu... Din pacate am stat cam multe minute sa urc o singura poza. Revin in alta zi cu alte puteri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate