46WRX Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 nu pot atat de mult cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 /index.php?showtopic=183627 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 CARE VINE LA INTRUNIREA DE LA BRASOV DIN WEEK-END? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 CARE VINE LA INTRUNIREA DE LA BRASOV DIN WEEK-END? o parte din cei de la intrunirea cu transalp vom ajunge si la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 CARE VINE LA INTRUNIREA DE LA BRASOV DIN WEEK-END? Eu, domnisoara, ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Eu, domnisoara, ne vedem acolo. Noi plecam de sambata dimineata de la Arc ,pe la 7-8. Tu cu cine vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Noi plecam de sambata dimineata de la Arc ,pe la 7-8. Tu cu cine vii? Vezi tu acolo. Plecam vineri seara pe la 7 din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 brasov/prejmer- praf, praf, praf, caldura multa, umbra yok, stat mult la plecare pentru parada, 1 km si gata, cam nashpa parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 toata intrunirea a fost de-a dreptul jenenta!urat...foarte urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 mai bine a fost aici decat la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 mai bine a fost aici decat la brasov unde ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 unde ati fost? langa rasnov la o cabana numita golomos, a fost intalnirea transalpistilor din tara romaneasca, iar sambata au venit si cativa nemultumiti de la prejmer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 arata bine in prezentare si oricum zona este super pentru asa ceva, incomparabil cu ce a fost la brasov, am fost saptamana asta in zona (4km de rasnov cabana golomos) si am fost multumit, sper sa vina cat mai multa populatie suna cam bine. mai da niste detalii sambata 06 septembrie dau o tura pana slanic si apoi muntele rosu, te bagi, mai vine un transalp de langa bucres..... plimbare la vama veche marti 23 septembrie - cam pustiu, dar a meritat 700 km intr-o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Dar ce pustiu la patrat fu astazi....10 octombrie! Editat Octombrie 10, 2008 de costingr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 http://babelfish.yahoo.com/translate_url?d...TrUrl=Translate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Nu e chiar o plimbare de weekend, dar cu siguranta merita! Cazare in apartamente Tip A -38.5 de metri pătrați în case Rachel, Arber Âşi Osser. O camera de zi cu canapea în afara zonei de mese de bucatarie complet utilata, dormitor cu paturi suprapuse, dormitor, separate printr-o perdea de camera de zi, cu 2 paturi separate, hol cu garderoba si dulapioare, duÂş / WC, balcon cu masa si 2 scaune. Facilitățile includ, de asemenea, o cafea, ibric, aspirator Âşi un cuptor cu microunde aparat. Este disponibila o conexiune TV. Se poate inchiria si un televizor (€ 4 pe zi , desi nu mergem acolo sa ne uitam la TV). In perioada 28.02-26.06 pretul este de 47 Euro/zi/3 p. si 52 Euro/zi/4 p. Asta e cea mai ieftina varianta de cazare (*ex. cortul) Auf Wunsch: (la cerere) FrĂźhstĂźcksbuffet 5,50 € (mic dejun) Hauptgericht 7,- € (meniul zilei) Halbpension 12,00 € (demipensiune) Nu am inteles ce e cu asta: Participation fees: Journey Appartment Tent Mi. 20.5.2009 4 Ăbernachtungen/HP Adult: 170 € Kinder*: 100 € Adult: 115 € Kinder*: 72 € DO. 21.5.2009 3 Ăbernachtungen/HP Adult: 135 € Kinder*: 83 € Adult: 95 € Kinder*: 62 € dar daca ne strangem cativa, mai cerem lamuriri. Eu deocamdata sunt 50% hotarat sa merg. Locatia e undeva putin mai sus de Pasau, deci nu foarte departe, mai exact, sunt 1468 km din care 826 de autostrada. Timpul estimat de Michelin e de 16 ore din care 8 pe autostrada. Costurile sunt estimate la 150 Euro, calculate pentru autoturism (motocicleta consuma mai putin). In total toata distractia asta va costa maxim 500 de Euro/p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 Nu am inteles ce e cu asta:Participation fees: Journey Appartment Tent Mi. 20.5.2009 4 Ăbernachtungen/HP Adult: 170 € Kinder*: 100 € Adult: 115 € Kinder*: 72 € DO. 21.5.2009 3 Ăbernachtungen/HP Adult: 135 € Kinder*: 83 € Adult: 95 € Kinder*: 62 € dar daca ne strangem cativa, mai cerem lamuriri. Eu deocamdata sunt 50% hotarat sa merg. taxa de participare include cazare 4 nopti 170 euroi adult la apartament ,kinder 100 cu sosire pe 20.05.2009, sau la 115 euroi in cort adult, kinder 72 cu demipensiune adik are frustuk/mic dejun si cina, varinata doi este pentru 3 nopti cazare cu sosire pe 21.05.2009 Deadline for applications is Tuesday, the 31. March 2009 (receipt of payment). The participation takes place on own danger. The organizer does not take over any adhesion. Ziua 1 Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Deva - Arad (552 km) Ziua 2 Arad - Nadlac - Szeged - Budapesta - Gyor - Viena - Melk (605 km) Ziua 3 Melk - Linz - Salzburg - Munchen - Augsburg (445 km) Ziua 4 Augsburg - Munchen - Nurnberg (246 km) Ziua 5 Nurnberg - Deggendorf - Bischofmais (193 km) Ziua 6-7 Bischofmais Ziua 8 Bischofmais - Plsen - Praga - Brno (423 km) Ziua 9 Brno - Bratislava - Budapesta - Arad (607 km) Ziua 10 Arad - Bucuresti (552 km) cam asa arata o propunere de traseu pentru perioada 17-21.05.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 care se indura sa ma ia si pe mine pasager zilele astea? al meu e gata cam in 3 saptamani, si simt ca mooor cand ii vad pe toti cu motoarele (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Super!!! Grossglockner. Un pelerinaj ce trebuie neaparat facut macar odata in viata. Nu esti motociclist adevarat daca nu ai facut un pelerinaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 suberb loc! mai multe detalii despre traseu,poti da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 suberb loc! mai multe detalii despre traseu,poti da? giurgiu-bucuresti-ploiesti-predeal-rasnov-bran-campulung-pitesti- si home cam 530 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Sa nu zica lumea ca e spam... Ai pus poza in care imi faceam cumparaturile la Mall...nu in care iti vindeam tie zapada,paparazzule! Editat Aprilie 4, 2009 de costingr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate