Kronstadt Bikers Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) Kronstadt Bikers va invita la prima petrecere organizata de noul club brasovean, in perioada 5-7 Septembrie la Rasnov, in campingul "Cetate Rasnov". Locatia dispune de 30 casute a cate 2 locuri ( 30 lei/noapte/casuta ), loc de campare, grupuri sanitare dotate cu dusuri cu apa rece, locuri amenajate pt gratar la fiecare casuta. In incinta campingului veti gasi mancare diversificata si bautura la discretie. Atmosfera va fi intretinuta de binecunoscuta formatie "MP3". Intrarea este LIBERA ! Au acces motociclistii si pasagerii lor, cat si persoanele posesoare permis categ. A. Nu au acces in incinta autoturisme, ATV, scutere, existand posibilitatea de a parca in apropiere. Pentru rezervari casute si informatii suplimentare va rugam sunati la telef: 0742 963 185 - Jeff. Va asteptam ! Cateva poze cu locatia: Planul campingului: Editat August 16, 2008 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulsv Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Bafta, hai sa facem sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 daca aveti nevoie de ajutor anuntati-ma Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 din planul campingului sa inteleg ca toate motocicletele vor fi parcate la intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Nu. Acolo vor fi parcate cele ale motociclistilor care nu raman peste noapte. Evident, cei care vin cu cortul sau la casuta isi vor aseza motorul aproape de "domiciliu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 In sfarsit ceva CALUMEA!!! BRAVO BAIETI ! ! ! Ne vedem la beeeeereee ... apropo de bere n-a zis nimeni nimic... , tatoo, jocuri,concursuri... da bere!??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 estem bere. Buna si la pret rezonabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 cred ca prezentarea aceasta va este de ajuns , in caz contrar asteptam intrebarile voastre....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 cred ca prezentarea aceasta va este de ajuns , in caz contrar asteptam intrebarile voastre....... supertare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) supertare :) hm prost ati ales data--pe 6 sept ma insor......Oricum Succesesuri multe baieti sa iasa mai mult decat Bine! Editat August 17, 2008 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 hm prost ati ales data--pe 6 sept ma insor......Oricum Succesesuri multe baieti sa iasa mai mult decat Bine! las-o ba kesule drq de nunta si hai la petrecere.nunta mai faci dar chef k asta mai rar...casa de piatra si copii de plastelina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 dezamagiti de intrunirea din prejmer probabil multi nu vor veni.... propun publicitate mai intensa. va fi si parada cu demonstratii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 dezamagiti de intrunirea din prejmer probabil multi nu vor veni.... propun publicitate mai intensa.va fi si parada cu demonstratii??? nu va fi parada deoarece nu este o intrunire propriu-zisa ci o petrecere, un fel de avanpremiera pt ceea ce va urma la anu'.noi va asteptam in numar cat mai mare.La Prejmer am fost simpli participanti k si voi si nu cred (sper) k brasovul, k si locatie sa aiba de suferit datorita dezamagirii multora dintre voi.Aici avem padure, casute si un loc superb langa cetate unde cu siguranta va veti simti f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Suna bine! Bafta cu organizarea! Daca-mi merg toate cum trebuie poate reusesc sa vin sa ciocnesc o bere cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Suna bine! Bafta cu organizarea! Daca-mi merg toate cum trebuie poate reusesc sa vin sa ciocnesc o bere cu voi! ...am vrut sa-ti spun , dar cand am vazut din ce...club faci parte ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) hm prost ati ales data--pe 6 sept ma insor......Oricum Succesesuri multe baieti sa iasa mai mult decat Bine! Casa de piatra!! Si ca idee ,daca se va fura mireasa la nunta,dai si tu o fuga pana la noi,doar asa sa verifici :laugh: Editat August 17, 2008 de JEFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 faceti si voi totusi o intrare de macar 5 RON iar cu banii adunati ajutati ceva persoane nevoiase.macar o urna pt donatii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Fuck! Din pacate nu pot sa vin... O sa fiu pe mare, la munca... Tare rau imi pare, mai ales ca Rasnovul si Cetatea sunt de ceva vreme locurile mele preferate. Bafta, succes cu party-ul si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Fuck! Din pacate nu pot sa vin... O sa fiu pe mare, la munca... Tare rau imi pare, mai ales ca Rasnovul si Cetatea sunt de ceva vreme locurile mele preferate. Bafta, succes cu party-ul si distractie placuta! las' k te rezolv cumva de un concediu medical si facem sa fie bine, numa sa bem o bere la masa ca tot omu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 las' k te rezolv cumva de un concediu medical si facem sa fie bine, numa sa bem o bere la masa ca tot omu' asa domn doctor...."rezolvai" pe toti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Se poate rezerva o casuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Bineinteles ca da. Tot ce trebuie sa faceti este sa il sunati pe Jeff, aveti numarul si in anunt si in afisul acestei petreceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Frumusica locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Salut Mai bagati ceva reclama oricum noi venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Dupa cum arata locatia in poze e Ok,sa speram ca ne vedem acolo daca nu o ia vremea razna! Fagarasenii spun.....................PREZENT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate