cyobi Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 arata si functioneaza impecabil,anvelope pilot power michelin noi,consumabile noi,se poate vedea in bucuresti,km 25000,an 1998 tel 0726780789 0767169443 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 si care ii scoru cu care o dai?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Imi place scuteru asta... cu cat il dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 arata si functioneaza impecabil,anvelope pilot power michelin noi,consumabile noi,se poate vedea in bucuresti,km 25000,an 1998 tel 0726780789 0767169443 si dc l-ai pus la scooter mania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 scuter??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 prea tare motoru cu cat se vinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 fain motorul .. da nu stiu ce sunt tuburile alea in fata acolo la rezervor..stie careva cas curios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 esti praf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 fain motorul .. da nu stiu ce sunt tuburile alea in fata acolo la rezervor..stie careva cas curios? offf...omu' a intrebat si el si rpd l-ati luat la misto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 ms de informatie intrebam pt k nam mai vazut la alt motor asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 =))))))))))))))))))))))))))))...bha esti praf...auzi tu scuter=))) Imi place scuteru asta... cu cat il dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 =))))))))))))))))))))))))))))...bha esti praf...auzi tu scuter=))) ori faci misto de el ... ori ai crezut ca a scris pe bune scuter ... nu ti`ai dat seama ca a fost ironic ??? probabil a postat aici ca poate e vre`un scuterist care vrea moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 =))))))))))))))))))))))))))))...bha esti praf...auzi tu scuter=))) ai pus botu nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Frate unii oameni nu stiu ce e aia ironie. Najpa de voi... In ceea ce il priveste pe o piatra, eu cred ca tu te-ai cam suparat de discutile in contradictoriu din trecut. De frate la ce intelect ai tu...noi nu ne comparam cu tine. Daca esti asa destept de ce nu intelegi si tu ca ne contrazicem, asta e, de-aia e forum, fiecare cu parerile lor, apoi ne vedem de viata. E pacat sa fi dusmanos si sa ti suparare. P.S: eu sunt praf, mai ard cate ceva, am un folos, tu esti o piatra, stai degeaba...poate te folosesc aia la moara...o sa devi Mullers Stein PPS: primul post se referea la bomba care a initiat topicul nu la pretenul meu mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Iar v-ati imbatat cu posturi ma? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Mie imi place motorul...dintre kawa de 400 creca i cel mai nou pe care l-am vaz pe aici...majoritatea le-am vazut din 94-96...cat ceri pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 fain motorul .. da nu stiu ce sunt tuburile alea in fata acolo la rezervor..stie careva cas curios? la viteza mare, in fata motocicletei este "un val de presiune". si de acolo, prin tuburile alea intra in airbox. si daca aeru ii sub presiune, intra mai mult in cilindru, si astfel benzina arde mai bine => mai multa putere toate sportivele mai noi au asa ceva, dar "tuburile" sunt mascate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Da is sta bine la kawa cu acele tuburi? ce zici? parca ar avea turbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate